Băile Tuşnad – Complexul Hotelier O3zone

Băile Tuşnad – Complexul Hotelier O3zoneUnul dintre cele mai moderne locații de cazare din Băile Tușnad este Hotelul O3zone, rodul unei investiții private însemnate într-o clădire ridicată inițial în anii 1970. Merită remarcată inspirația antreprenorului de a se lansa pe piața cu mare potențial a Spa-urilor, transformând spațiul convențional existent într-o locație cu nimic mai prejos decât resorturile din Occident, complet ancorată în tendinţele actuale.

Un avantaj în constituie desigur și amplasamentul, în vecinătatea lacului vulcanic unic în Europa Sfânta Ana, dominat de bioclimatul de tip subalpin, stimulant și tonifiant. Este știut că Băile Tușnad sunt recomandate pentru tratarea bolilor sistemului nervos central, afecțiunilor  cardiovasculare și ale sistemului urinar. Între factorii naturali de cură remarcăm apele minerale carbogazoase, cloruro-sodice, bicarbonatate - mofetele (emanaţii naturale de bioxid de carbon).

Complexul O3one***, situat chiar în centrul stațiunii şi orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare, cât și din punctul de vedere al calității serviciilor oferite, sub conceptul Spa, Nature & Conferences. Având 117 camere din care 91 camere twin, 20 camere matrimoniale, 5 apartamente şi 1 apartament DeLux, reprezintă o alegere ideală atât pentru cei veniți la tratament, cât și pentru amatorii de drumeții și explorare a naturii. Deloc în ultimul rând, trebuie remarcat centrul de conferințe cu dotări de ultimă generație, care face posibilă organizarea de evenimente corporate la cel mai înalt nivel. Participanții la conferinţe au posibilitatea de a opta pentru integrarea conceptului de Spa & Conferences, satisfacţia și rezultatele evenimentului devenind maxime.

Centrul Spa & Wellness este bijuteria complexului, beneficiind de:

  • piscină cu apă încălzită şi instalaţie de înot contra curentului;
  • jacuzzi profesional care creează o atmosferă intimă şi relaxantă;
  • saună umedă şi saună uscată, duşuri emoţionale;
  • cabinete de terapii, unde un program special pregătit pentru oaspeţi oferă proceduri de relaxare, antistres, detoxifiere şi repunere în formă, cu felurite tipuri de masaje, împachetări şi tratamente corporale, toate folosind ingrediente de marcă;
  • o zonă de hidroterapie cu duş Vichy şi o cadă Pacific, de asemenea pentru o serie de terapii sau masaje speciale;
  • două zone de fitness dedicate iubitorilor de mişcare, care aduc un plus de valoare Spa-ului.
 
Hotel O3zone – Băile Tuşnad
+40 266 335 406
www.o3zone.ro


De: SpaMagazin | 26 Aug 2013

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.