Wellness Laghetto – intre emotie si tehnica impecabila

Wellness Laghetto – intre emotie si tehnica impecabilaWellness Laghetto este o companie multinationala italiana, care activeaza in domeniul piscinelor si centrelor wellness de la inceputul anilor 1970, devenind renumita in intreaga lume ca lider in domeniu. Wellness Laghetto a ajuns astfel, in 40 de ani de activitate, la o experienta specifica in domeniul consultantei, proiectarii si realizarii structurilor pentru wellness (piscine, Spa, terme, centre de relaxare si beauty farm), cu o conotatie foarte puternica legata de designul si  stilul italian, realizand proiecte care au ca scop trairea experientelor senzoriale, memorabile si emotionale. Imaginea personalizata, exclusivista si rafinata a produsului specific italian, pe care Wellness Laghetto il creeaza  in propriile ateliere, pune intotdeauna la baza proiectului viitoarea gestionare a structurilor proiectate.


O noua tendinta propusa de Wellness Laghetto: „SPA SUITE

Imaginea conceptului „SPA SUITE” s-a nascut dintr-un studiu realizat de Stefano Cattaneo si Sergio Bizzarro in proiectarea unui centru de ralaxare, revolutionand conceptul traditional de incapere, de stationare in hotel, in care modelele cunoscute sunt depasite pentru a crea mai mult spatiu de emotie. Intoarcerea la origini si natura, traversarea de spatii libere nu urmaresc tiparele predefinite, ci devin timp de recreere, ca o plimbare lunga prin padure, in cautarea unui colt sigur, un spatiu de vis in care ne relaxam cu adevarat.
Utilizarea de materiale naturale si durabile, cum ar fi lemnul, piatra si sticla, dar si elemente precum apa, copacul reprodus din mozaic, lumina nebuloasa, suprafata de rasina dand impresia de umbra a ramurilor contribuie la indeplinirea acestui vis, in care parfumuri difuze, ambientul sonor cu algoritmi acustici naturali si lumina punctiforma si moale pun accentul pe detalii care marcheaza discret ambientul.

Piscina de cristal

Piscina Crystalspring reprezinta noua generatie a piscinelor de lux. Proiectata de Laghetto, este o piscina overflow din sticla, cu structura din otel inoxidabil si bazin de compensare integrat. Acest concept a fost prezentat la Salonul de Mobila din Milano, iar acum este noul trend in Europa si SUA. Cu acest proiect, PISCINE LAGHETTO isi confirma statutul de lider pe piata mondiala in domeniul piscinelor.

In Crystalspring apa este calma, iar jeturile de aer din pardoseala o pun in miscare realizand un masaj delicat si linistitor. Peretele este din sticla perfect clara, pentru a scoate in evidenta revarsarea perimetrala de apa care lasa senzatia ca se sustine singur, iar intrarea in apa este mai degraba trecerea unei bariere a visului.
Piscinele Crystalspring pot avea diferite dimensiuni si adancimi si sunt in toatalitate autoportante. Finisajul pavimentului interior si al peretilor de sub sticla poate fi realizat din diferite materiale si culori, iar facilitatile sunt numeroase si avansate din punct de vedere tehnologic (inotul impotriva curentului, lampi LED, pompe de caldura, sistem de filtrare automat etc.).

Produse si servicii

 1. Consultanta
 2. Spa concept
 3. Plan de afaceri
 4. Design Interior
 5. Proiect de executie
 6. Productie si instalare de: piscine, echipamente Spa, mobilier, fitness, sisteme de iluminat
 7. Project management
 8. Anteprenoriat general

Stefano Cattaneo – Director General al companiei Piscine Laghetto si Laghetto Wellness, o voce autorizata, cu 20 de ani de experienta in domeniul wellness:

Ne putem numi, cu siguranta, prima companie de pe teritoriul Romaniei care s-a ocupat in pricipal cu proiectarea si realizarea de centre wellness, care se distinge in mod evident datorita unei conceptii bine definite: o scenografie sugestiva si o realizare tehnica impecabila. Wellness Laghetto nu se limiteaza la proiectarea si realizarea de spatii wellness care garanteaza experiente emotionale iesite din tipar, ci este in centrul proiectului, unde se concentreaza pentru gestionarea viitoare a spatiilor. Proiectul nu trebuie sa devina un monument al proiectantului, ci trebuie croit in functie de nevoile clientului, ca o haina confortabila, estetica, ca o masina bine echilibrata intre performanta si consumul de combustibil.NUMERE SEMNIFICATIVE:

 • 230.000 de piscine produse de Grupul Laghetto si vandute in toata lumea;
 • 33 x 90 m - cea mai mare piscina realizata de Grupul Laghetto;
 • in 2012, Laghetto a realizat cea mai mare piscina din Romania, in Bucuresti - zona Militari; 
 • puteti gasi produse marca Laghetto in peste 100 de tari din lume;
 • 750 de revanzatori, agenti si profesionisti care distribuie produse Laghetto;
 • 150 de centre wellness realizate in intreaga lume;
 • 3.500 mp - cel mai mare centru termal din Romania: Premier Palace Bucuresti;
 • In 2010, Laghetto Group a realizat o piscina olimpica cu dimensiunile 50 m x 25 m x 2m in Paris, cu tehnologia Bluespring Sport: in intregime din inox, cu bazin de compensare integrat, unica in lume;
 • Piscine Laghetto poate oferi solutii pentru spatii de la 22 la 6.000 mp.


De: SpaMagazin | 30 Dec 2013

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.