PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

Afrodita Resort & Spa – Băile Herculane

Masaj

Povestea grupului Bacolux Hotels a început în urmă cu peste două decenii, iar în 2011 și 2012, la Băile Herculane au fost deschise (mai bine zis redeschise) sub acest brand două unități hoteliere, Diana Resort și Afrodita Resort & Spa - cea mai mare investiție privată din stațiune de după 1990. Printr-un proces continuu de dezvoltare și investiții, cele două hoteluri oferă astăzi condiții la standarde europene, comparabile cu resort-uri premium din țară sau străinătate. Noul concept de spa implementat la Herculane, serviciile și campaniile de marketing au reușit să schimbe percepția publicului în raport cu turismul balnear autohton și să atragă un nou segment de vizitatori. Afrodita Resort este astăzi o locație pentru tineri și familii ce oferă servicii medicale pentru tratament și recuperare, dar și răsfățul unui spa complex, programe pentru copii sau entertainment.

 

Recent certificat la patru stele, Hotelul Afrodita are o capacitate de 220 de camere, 700 de locuri în sălile de restaurant, terase și baruri, un centru med-spa dotat cu cea mai modernă aparatură, bazine cu sulf, o zonă spa cu acces liber, precum și o zonă VIP, piscină, jacuzzi, saune, spații de joacă interioare și exterioare, săli de conferință și multe alte facilități.

Începând cu martie 2018, bazele medicale din Herculane deținute de grupul Bacolux Hotels beneficiază de sursă proprie de apă termală, cu cele mai complexe proprietăți curative. Proiectul de foraj a fost primul din ultimii 50 de ani în această stațiune și o investiție majoră, pentru ca astăzi Afrodita Resort & Spa să poată oferi în baza sa apă din sursă proprie, direct din izvor.

 

Vara, aici spectacolul este la el acasă, când multe dintre activități se mută în exterior. Zilnic, animatori profesioniști organizează petreceri pentru cei mici, spectacole, teatru de păpuși sau ateliere de creație, toate sunt menite să îi țină pe copii veseli și implicați. Fiecare seară aduce pe terasa resort-ului o altă tematică, implicit o altă poveste. De la seri autentic românești, seri grecești și orientale la seri ale copilăriei, toate tematicile beneficiază de animatori, actori, trupe de dans, cabaret, fachiri, concursuri și petreceri cu costume, transformând o simplă limonadă pe terasă într-un spectacol complex, pus în scenă special pentru oaspeți. În serile de folk, aceștia se adună în jurul focului de tabără în acorduri de chitară, cu un porumb copt, iar în serile latino își exersează mișcările de dans - fiecare zi este diferită, în tradiții, stil și provocări.

 

În restul timpului, oaspeții se pot răsfăța. Pe lângă tradiționalele tratamente cu sulf, zonele noi de spa te îmbie să te bucuri de băi în lapte și miere, băi în ciocolată, cromomeloterapie sau masaje cu roci vulcanice și plante medicinale. Măști de caviar, camere cu climă tropicală sau dușuri emoționale au dus locația la un alt standard de servicii și răsfăț. Locația găzduiește constant concerte, parade, petreceri cu spumă la piscină sau pe terasă, ceea ce au făcut din Afrodita centrul distracției din Herculane.

 

Nici cei ce organizează un team building sau iubesc aventura în natură nu au fost uitați. De la climbing, trekking, tiroliană sau cățărări la rafting pe Cerna, lista de activități este cât se poate de variată, pentru că natura a fost generoasă cu această zonă a țării. Cascada Bigăr, Cazanele Dunării, morile de apă de la Rudăria sunt parte din moștenire naturală și culturală a locului, care fac excursiile în zonă o adevărată experiență de descoperire și cunoaștere. Pentru cei ce apreciază păstrarea autentică a tradițiilor, satul Scărița este o adevărată bucurie. Izolat de civilizație, având ca singură cale de acces câteva scări perfect verticale de lemn, satul a conservat intact viața localnicilor din zonă. Pentru cei ce iubesc natura, dar nu doresc să se aventureze prea departe, resort-ul oferă un centru de biciclete atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, ca întreaga familie să se poată bucura de timp petrecut împreună și de mișcare în aer liber.

Toate acestea oferă posibilități elaborate de petrecere a timpului liber, creând o experiență completă de vacanță, în cadrul primului hotel din Herculane deschis tot timpul anului.

 

Premii și nominalizări:

·         ”Hotelul anului 2015” - oferit de Hotel Guru

·         ”Premiul pentru Noutate 2014” - Gala Turismului Românesc

·         Nominalizare ,, Innovative Spa Hotel” - Euro Spa Innovation Awards

·         Destinație în programul european ”Pe urmele romanilor”

 

 

Cazare și Spa –  sejururi de 5 nopți (minim), loc în cameră dublă de 4 stele

 

Serenity SPA – de la 863 lei/sejur/persoană

-          2 masaje de relaxare generală

-          1 peeling cu zaț de cafea și apă termală

-          3 măști faciale

-          1 baie revitalizantă cu uleiuri esențiale

 

Euphoria SPA – de la 973 lei/sejur/persoană

-          1 tratament pentru ochi

-          2 împachetări cu argilă și apă termală

-          2 masaje cu miere

-          2 peeling-uri cu sare de mare și uleiuri esențiale

-          1 masaj al scalpului

-          Acces gratuit la Atrium Spa și Deorum Spa

 

Răsfățul Afroditei SPA – de la 1.273 lei/sejur/persoană

-          1 tratament facial cu foiță de aur

-          1 tratament facial cu caviar

-          2 împachetări cu ciocolată și apă termală

-          2 masaje cu roci vulcanice

-          1 baie în lapte de capră

-          1 masaj Oriental în spumă

-          Acces gratuit la Atrium Spa și Deorum Spa

 

 

 

 

 

(fa un box, cu poza la hotel Diana)

Întoarcerea la Apă

În fiecare primăvară, la Afrodita Resort & Spa are loc Conferința Națională ”Întoarcerea la Apă”,  organizată de Asociația Pro Turism Herculane. Anul acesta a avut loc cea de-a VIII-a ediție, în perioada 27 – 29 martie, și au participat specialiști din România și din străinătate care s-au înscris la sesiunile de discuții și mesele rotunde unde s-au dezbătut subiecte de interes major pentru turismul balnear românesc și european, contribuind la promovarea stațiunii. Dintre spekaeri menționăm specialiști precum Natasa Ranitovic din Serbia (President Cluster Wellness și EuropeSpa Expert) sau Mare Kuruson din Finlanda (Vice Chair în Eastern European Initiative, Global Wellness Institute). Unul dintre subiectele dezbătute a fost sistemul geotermal de la Băile Herculane, în urma rezultatelor hidrologice obținute recent prin forajul din perimetrul Diana. Noua sursă de apă inaugurată, investiție realizată exclusiv de cel mai mare investitor din zona Herculane – Bacolux Hotels, este foarte bogat mineralizată și ajunge la suprafață în mod natural (artezian) la temperatura de 36 - 37°C. Este o nouă resursă pentru tratamentul afecțiunilor reumatismale, ginecologice, posttraumatice ale aparatului locomotor, neurologice, dermatologice, respiratorii și ORL, așa cum rezultă din analizele fizico - chimice și microbiologice.

 

AFRODITA RESORT & SPA
www.afroditaresort.ro
Recepție : 0255 560 264/0725.724.183
Rezervări: +40371 05 70 70
rezervari@afroditaresort.ro

De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.