Un sejur cu întreaga familie; Golf, Spa, relaxare în natură lângă Cluj-Napoca

SunGarden Golf & SPA Resort este acel paradis pierdut, undeva în mijlocul pădurii Baciu, într-o pajiște în care veți ajunge pe un drum șerpuit și îngust. Deja v-am ajutat să vă imaginați drumul până la noi, însă cu siguranță nu știți cu adevărat ce vă așteaptă aici în cadrul unui întreg sejur. SunGarden este locul ideal unde vă puteți retrage cu întreaga familie departe de oraș, e locul unde fiecare își va găsi activitatea preferată și va putea să se bucure de timpul liber și relaxare în natură.

 

Poate că sunteți iubitor de golf, și alegeți să descoperiți destinația noastră, să testați terenurile și să vă oferiți oferi oportunitatea de a accepta noi provocări. Și vă asigurăm că aici veți fi într-adevăr provocat! Nu este deloc un teren ușor, ci veți vedea că nivelul de dificultate este ridicat, cu un relief ce vă solicită strategia la fiecare pas. Noi credem că cel mai dificil green este cel cu numărul 6. Vă așteptăm să îl testați și dumneavoastră!

Și pentru că v-am lansat această învitație, vrem să vă dăm mai multe detalii despre activitățile de care vă puteți bucura în cadrul resortului. De cele mai multe ori, când vine vorba despre terenurile de golf clasice, veți vedea că nu aveți oportunitatea să mergeți cu întreaga familie, asta pentru că facilitățile sunt limitate. Noi am gândit un întreg concept, pentru că vrem să vă relaxați alături de toți cei dragi. Cât timp dumneavoastră veți participa la competiții și veți fi pe terenul de golf, familia se poate bucura de zonele Spa sau de activitățile în aer liber. Sau poate vreți să vă bucurați de toate acestea împreună.

Zona de Spa din cadrul resortului vă oferă posibilitatea să vă antrenați corpul în sala de fitness, iar mai apoi să vă relaxați complet în cele două zone destinate unei călătorii terapeutice. Prima zonă de Spa se numește Aqua Experience și este o oază de liniște care vă permite să luați o pauză și să vă reconectați cu simțurile. Să uitați de toate problemele cotidiene și, de ce nu, să vă lasați corpul în mâinile unui terapeut ce vă poate oferi un ritual de relaxare profundă. Meniul de masaje și tratamente se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele, așa că întreaga familie poate beneficia de ele.

Cea de-a doua zonă Spa se numește Amedeea Paradise, locul unde veți începe călătoria în timp. De ce spunem asta? Pentru că atmosfera de aici vă duce cu gândul la peșterile în care trăiau strămoșii noștri; focul din Vatra Străveche vă poartă într-o eră preistorică, iar camera Mystic Relaxing Volcano vă poate purta în lumea viselor…

Aceasta este și zona de Spa care vă oferă cele mai multe opțiuni de saune, de la cea antibacteriană cu lemne de cedru, până la cea cu sare sau cea finlandeză cu temperaturi de până la 100 grade Celsius. Fiecare dintre ele aduce beneficii diferite, așa că vă recomandăm să treceți prin experiența de a le testa pe toate. Și pentru că un astfel de tur de relaxare necesită și pauze răcoroase, veți găsi aici o fântână de gheață, o mulțime de dușuri reci lângă fiecare saună și un bazin cu apă rece, ideal pentru a fi alternat cu saunele. Știm cu toții câte beneficii vom obține la nivelul sistemului circulator.

Mai mult, zona Amedeea vă permite și pauze mai lungi, în zona numită Water Tavern, unde veți putea citi o carte sau puteți juca diverse jocuri de societate, într-un spațiu care arată precum un living, însă unul cu piscină și cascadă interioară. Ce ziceți de asta?


Dacă, în schimb, familia dumneavoastră este adepta activităților în aer liber, sezonul cald este încă prezent iar vremea nu ne impune încă nicio limită. Ne place să spunem că din punct de vedere al activităților exterioare, SunGarden este o destinație de evadare, unde chiar vă puteți reconecta cu natura. Peisajul este superb, o pajiște înconjurată de pădure, unde de multe ori surprindem căprioare curioase de ceea ce se întâmplă la noi, sau unde avem parte de concerte diverse din partea broscuțelor de pe lac.

Cu siguranță sunteți iubitori de sport, așadar SunGarden Resort vă oferă posibilitatea să jucați fotbal, volei, tenis sau tir cu arcul chiar la marginea pădurii. Puteți pescui sau puteți face jogging înspirând un aer pur și curat, plin de oxigen. Cei mai mulți turiști aleg să descopere natura în drumeții sau în trasee cu biciletele. Pădurea Baciu vă oferă peisaje deosebite dacă alegeți să o vizitați!

Camerele mobilate în stil clasic, restaurantele indoor sau outdoor, terasele, sălile de conferințe, un ”Vitamin Bar”, piscinele (la interior și exterior), serviciile curente sau personalizate completează o imagine de ansamblu atractivă pentru orice tip de sejur, întâlnire de afaceri sau eveniment, cu condiția respectării unor minime condiții de etichetă, dezirabile pentru acest tip de locație. Camerele au fiecare un design unic, clasic și romantic în același timp, în care lemnul patinat și fierul forjat sunt leitmotive și elemente de personalizare. Rafinamentul capătă noi valențe, în special în camerele Private Spa Guest Room, care dispun de jacuzzi, saună, paturi de masaj și alte facilități particulare, iar oaspeții acestora beneficiază de acces gratuit la zonele Spa & Wellness (atât în Spa Aqua Experience, cât și în Amedeea Experience), respectiv de câte un masaj de cuplu. Royal Suites, King Guest Rooms și Queen Guest Rooms sunt de asemenea camere elegante, cochete, cu vedere asupra Poienii Cerbului din Pădurea Baciu. Toți cei care se cazează la SunGarden Resort au la dispoziție, incluse în prețul camerei, o mulțime de facilități la cele mai înalte standarde – pe lângă cele ”clasice” (mic dejun, Internet, TV, parcare etc), au acces gratuit la centrul Spa (Aqua Experience) și, în sezonul cald, la piscina în aer liber. 

V-am convins să veniți la următorul joc de golf cu întreaga familie? Atunci verificați disponibilitatea camerelor și faceți-vă rezervarea de acum! Vă lăsăm toate informațiile mai jos.

 

 

SunGarden Golf & SPA Resort

Tel.: +40 735 888.000 (Recepție); +40 735 888.001 (Spa)

E-mail: spa@sungardenresort.ro

office@sungardenresort.ro

Web: www.sungardenresort.ro

De: SpaMagazin | 9 Sep 2019

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.