Principii arhitecturale de conformare a hotelurilor

Hotelul, ca program de arhitectură, reprezintă un complex de funcții diverse precum: locuire temporară, alimentație publică, spații publice, spații tehnice și altele. Arhitectul are ca prim scop proiectarea de așa natură a acestor zone diferite astfel încât ele să poat...

Afla detalii »
0 Comentarii

Pardoseli decorative pentru Horeca

Pardoselile turnate pe bază de rășini erau într-o anumită măsură familiare unităților Horeca, dar în zone de trafic intens, supuse uzurii, fără mari exigențe legate de design: bucătării profesionale, spații tehnice sau garaje. În ultima perioadă, însă, au crescut s...

Afla detalii »
0 Comentarii
0 Comentarii

Leida – atelier de creație în ospitalitate

Leida – atelier de creație în ospitalitateÎntr-un restaurant care își respectă oaspeții, masa trebuie să urmeze o oarecare scenografie, nu foarte îndepărtată de cea a unui spectacol, iar platingul va scoate în evidență munca și talentul bucătarului. Dar acestea nu...

Afla detalii »
0 Comentarii
0 Comentarii
0 Comentarii

Gastronomia - l’esprit et la lettre

Gastronomia - l’esprit et la lettreArticol de Patrick Pettenuzzo, jurnalist culinar și fondator Sărbătoarea Gustului în RomâniaÎn ciuda multor încercări recente, românii nu și-au regăsit acel spirit interbelic, sau cel de la 1900, când activa de exemplu Dragomir ...

Afla detalii »
0 Comentarii

Avem nevoie de arhitect și designer?

Lucian Nicolescu, Redactor-şef Păi... cam da. Puține investiții imobiliare au atâta nevoie de viziunea unui arhitect sau designer bun, precum cele din domeniul ospitalității. De regulă, arhitectul este cel care îl ajută pe investitor să construiască un imobil fun...

Afla detalii »
0 Comentarii