PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

Heatstar Aquarius

Incalzitor apa piscina HeatStar

 • Încălzirea apei din piscinele exterioare
 • Pompă de căldură ultraeficientă care utilizează energia aerului

În această perioadă în care facturile pentru energie sunt tot mai mari, Heatstar Aquarius se identifică prin modul economic și eficient de încălzire a apei din piscină, fără costurile în spirală specifice, care își lasă amprenta asupra bugetului.

Energie fără costuri

Fiecare proprietar de bazin ar trebui să evalueze atent opțiunile din piață privind sursele regenerabile de energie, mai ales atunci când are în vedere un sistem de încălzire pentru o piscină în aer liber - fie când este vorba despre un bazin nou construit, fie în cazul unei optimizări ori al unui up-grade pentru un sistem existent, de generație veche. Aceasta în contextul în care orice aplicație necesită criterii și caracteristici specifice care vor influența opțiunea în ceea ce privește un sistem de încălzire.
O pompă de căldură ce folosește energia din aer pentru încălzirea apei din piscină, precum Heatstar Aquarius, va însemna mult mai puține costuri pentru a opera acel bazin în timpul unui sezon tipic de vară, din mai până în septembrie, decât orice metodă care utilizează combustibili fosili sau alte surse convenționale (gaz, produse petroliere, curent electric etc.). Economiile depind numai de natura energiilor alternative utilizate suplimentar față de cele convenționale. În acest caz, căldura absorbită din aerul proaspăt, împreună cu energia electrică consumată în operarea circuitul de vaporizare/condensare, sunt transferate printr-un schimbător de căldură special, folosind tehnologia "contact direct", în apa din piscină. Cu energia electrică din rețea se operează doar ventilatoru de aer și compresorul, toată căldura suplimentară absorbită din aerul curat fiind complet gratuită.

Calitate și performanță

În cazul în care proiectul include încălzirea cu gaze naturale, costurile de execuție (instalații, manoperă etc) sunt cu circa 12% mai mari decât dacă este prevăzută montarea unei pompe de căldură. Și mai mult decât atât, investiția se recuperează rapid: economiile realizate prin exploatarea unei pompe de căldură sunt de 90% în cazul încălzirii cu produse petroliere și de 140 % în cazul gazelor naturale
Aquarius este o unitate complet autonomă, prin urmare instalarea este cum nu se poate mai simplă: poate fi amplasată fie în aer liber, în lumina directă a soarelui sau la umbră, fie într-o camera tehnică – singurele lucruri necesare sunt accesul liber la un flux de aer proaspăt, o sursă de energie electrică și racord la circuitul de filtrare a apei din piscină.
Heatstar Aquarius a fost proiectat și construit pentru a fi cea mai performantă pompă de căldură pentru bazine de înot de pe piață și este fabricat doar în Marea Britanie, folosind componente executate în Europa, de cea mai bună calitate și fiabilitate. Aquarius este o pompă de căldură reală, și nu doar o unitate aer condiționat modificată. Pentru un client care se caută să facă o investiție fără risc, într-un produs de calitate cunoscută, cu proveniență sigură și un autentic suport post-vânzare, care să ofere mulți ani de exploatare sigură, Heatstar Aquarius este de departe cea mai bună soluție.


Heatstar Aquarius: pompă de căldură în sistem autonom, pentru încălzirea apei din piscină, folosind energia regenerabilă de la aerul înconjurător

Caracteristici speciale:

 • 20 de ani garanție pentru schimbătorul de căldură din titan (anticoroziune);
 • 20 ani garanție pentru șasiul din aluminiu anodizat;
 • Carcasă robustă din oțel galvanizat cu acoperire consistentă din plastic;
 • Tehnologie Inverter - ventilator cu control digital, ultra-silențios și cu consum redus de energie, care își reglează debitul de aer;
 • Serpentine cu protecție epoxi, contra coroziunii aerului;
 • Panou de control automat cu afișarea temperaturii în piscină;
 • Cele mai ridicate performanțe din perspectiva eficienței energetice;
 • Componente europene de top;
 • Pentru capacități ridicate, inclusiv pentru curent trifazic;
 • Diverse opțiuni de culoare, pentru încadrarea în ambianță;
 • Complet compatibil cu Directiva Ecodesign (ErPD).

Schemă

Schema incalzitor apa piscina

Exlusiv Group logoReprezentant autorizat Heatstar pentru România:
PREMIUM EXCLUSIV GROUP – esenţa dezumidificării!
Reprezentant autorizat pentru România al Heatstar – Anglia
Adresa: Bucureşti, str. Frunte Lată nr. 4, bl. P5, ap.12,sector 5
Tel.; 031.404.51.02,
Mobil: 0770.930.209
E-mail: pegsrl06@gmail.com
Website: www.heatstar.com

De: SpaMagazin | 4 Dec 2014

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.