Întâmpină vara la Hotelul IAKI din Mamaia!

Terapie SPACine spune că Marea Neagră ne așteaptă în vacanță doar în sezonul estival? Farmecul litoralului românesc ne îmbie în orice anotimp: cântecul pescărușilor jucăuși, freamătul valurilor și plaja nesfârșită ne relaxează cu fiecare pas făcut pe nisip. Complexul IAKI ne invită să ne bucurăm de relaxare și de o atentă îngrijire corporală, prin pachete atrăgătoare cu servicii SPA integrate, dedicate tuturor.

 

Pentru perioada următoare, IAKI ne așteaptă să petrecem un sejur relaxant la malul mării și să profităm din plin de ofertele propuse. Începând cu luna iunie, se va da startul programului de entertainment, seri cu specific și animație pentru copii organizate pentru a crea atmosfera perfectă de vacanță. Dar până atunci...

 

Get Ready for Summer!

Pentru luna mai și perioada de dinaintea verii, IAKI propune un pachet dedicat, denumit generic”Get Ready for Summer”; cei care îl aleg sunt îndemnați să petreacă un sejur relaxant la malul mării! Pachetul include: 2 nopți de cazare cu mic dejun și acces la IAKI SPA pentru piscină interioară, saună umedă și uscată, fitness, Jacuzzi, duș emoțional, duș cervical și terapii IAKI SPA. Acestea din urmă includ: mască corporală cu argilă rassoul, o ședință de bronzare cu henna (100% naturală) și un masaj relaxant al scalpului, pentru doamne și domnișoare; este un ritual care are la bază o rețetă ancestrală, 100% naturală, creată cu scopul de a avea un bronz perfect în orice anotimp. Masca cu rassoul, bogată în provitamine și minerale, are rol de hidratare și de îndepărtare a impurităților la nivelul pielii, iar pudra de henna conține tanin care, pe lângă pigmentarea pielii, are ca efect întărirea vaselor sanguine, închiderea porilor și tonifierea pielii. În acest timp, domnii se vor bucura de câte un masaj relaxant cu pietre vulcanice, una dintre vechile tehnici terapeutice folosite pentru decontractare musculară, echilibrare energetică și detoxifiere. În plus, fiecare oaspete va beneficia de 20% reducere pentru serviciile extra utilizate la Centrul IAKI SPA, internet wireless și acces gratuit la parcarea exterioară.

Tariful pachetului este de 999 lei/ 2 persoane, cu  următoarele mențiuni:

-          Oferta este valabilă în perioada:14.04 – 25.05.2018, în limita locurilor disponibile, exceptând perioada 27.04 – 02.05.2018;

-          Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: 80 lei/ pachet;

-          Supliment vedere la mare: 80 lei/ pachet;

-          Tarif demipensiune: 80 lei/ persoană/ zi;

-          Upgrade în cameră dublă superior sau apartament: 160 lei/ cameră sau 240 lei/ apartament.

Cu reducerile Early Booking, de 20% discount aplicat: 798 lei/ pachet/ 2 adulți, pentru rezervări efectuate până la data de 01.05.2018.

 

 

Minivacanță de Rusalii

Pentru Sărbătoarea Rusaliilor, IAKI vine în întâmpinarea oaspeților săi cu un nou pachet dedicat, format din: 3 nopți de cazare cu mic dejun și prânz, acces IAKI SPA (pentru piscină interioară, saună umedă și uscată, Jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical) și terapii Spa. Domnii vor beneficia de un masaj cu bețe de bambus, recomandat și realizat pentru eliminarea oboselii și tonifierea musculaturii. Unele dintre cele mai importante beneficii după efectuarea acestei terapii sunt stimularea sistemului limfatic și a circulației sanguine, eliminarea toxinelor și combaterea stresului. În același timp, doamnele și domnișoarele se vor destinde efectuând un ritual facial Oriental Beauty, un ritual exclusiv, provenit din tradiția orientală autentică, realizat în 5 pași: demachiere, gomaj cu cristale roz și nucă de Argan, aplicarea unei măști Aores cu Rassoul, miere și ulei de Argan, masaj și aplicarea cremei Aores cu ulei de Argan.

Pachetul de Rusalii este valabil în perioada 25-28.05.2018, la tariful de 2.190 Lei / 2 persoane / pachet, cu anumite mențiuni:

-          Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: 240 lei/ pachet;

-          Supliment pentru vedere la mare: 120 lei/ pachet;

-          Upgrade în cameră dublă superior sau apartament: 240 lei sau 360 lei/ pachet.

 

Reduceri Early Booking:

Tarif: 1.533 lei/ 2 persoane/ pachet, pentru rezervările efectuate până la 20.04.2018;

Tarif: 1.752 lei/ 2 persoane/ pachet, pentru rezervările efectuate până la data de 10.05.2018.

 

Pachetele propuse de Complexul IAKI sunt concepute din dorința de a oferi oaspeților posibilitatea de a petrece momente de neuitat, într-o ambianță de 4 stele internaționale, la tarife avantajoase. Indiferent de sezon, excelenta reputație, arhitectura deosebită și minunata deschidere către mare recomandă IAKI ca destinația ideală pentru a organiza congrese, conferințe, seminarii, training-uri, recepții, sau pentru a petrece clipe de relaxare în compania celor apropiați. În secțiunea ”Oferte Speciale” a site-ului www.iaki.ro și www.iakispa.ro sunt disponibile pachetele speciale pe care IAKI le-a pregătit în această perioadă pentru oaspeții săi.

 
www.iaki.ro

0241 831 025

marketing@iaki.ro

 

www.iakispa.ro

0241 831 192

spa@iaki.ro.

 

 

 

 

 

 

De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.