SunGarden Golf & Spa Resort personalizarea în wellness

 


 

Cluj-Napoca, unul dintre marile centre urbane ale țării, a devenit de câțiva ani un punct de atracție pentru segmentul high-end hospitality datorită acestui resort care îmbină turismul de golf și cel de Spa într-un concept dus la nivel super-premium din perspectiva dotărilor și serviciilor. Amplasat în pădurea Baciu, la câțiva kilometri de oraș, într-o zonă naturală colinară, perfectă pentru relaxare, SunGarden Golf & Spa Resort a ridicat decisiv ștacheta pentru ospi­talitatea acestei zone.

Pe o suprafață generoasă care însumează circa 30 de hectare, pot fi întâlnite toate facilitățile necesare unui sejur magic, de neuitat, inclusiv un ofertant teren de golf, pe care pasionații îl consideră drept unul dintre cele mai bune din țară. În plus, există și alte amenajări pentru activități sportive în aer liber - beach volleyball, fotbal, tenis, tir cu arcul, tiroliană, lacuri de pescuit și altele, într-un spațiu în care libertatea de mișcare are un sens cu totul special.

Camerele hotelului, restaurantele, sălile de conferințe, piscinele (la interior și exterior), serviciile curente sau personalizate completează o imagine de ansamblu atractivă pentru orice tip de sejur, întâlnire de afaceri sau eveniment, cu unele condiții de etichetă, obligatorii acestui tip de ospitalitate.

Una dintre atracțiile principale ale resort-ului este zona de Wellness & Spa, care oferă oaspeților unul dintre cele mai complexe circuite Spa din țară. Aqua Experience și Amedeea Paradise, cu o suprafață cumulată de peste 1.500 mp, sunt cele două zone din cadrul SunGarden Wellness & Spa care răsfață prin diversitatea de saune, bazine și spații de relaxare, într-o ambianță spectaculoasă, cu un design personalizat. Traseele prin centrul Spa devin parcă o călătorie într-un trecut imemorial, pentru care punctul de pornire este civilizația stresantă de azi, iar ținta voiajului este atingerea stării primordiale, a omului aflat în perfectă armonie cu natura, cu formele, materiile și manifestările ei elementare: piatră, lemn, pământ, apă, foc, vegetație etc.

Oaspeții se pot deconecta într-un bazin generos cu fotolii cu hidromasaj și gheizere, urmând apoi o baie turcească cu aburi, respectiv o zonă unde se poate sta la căldura unei vetre tradiționale.

Se mai poate opta pentru diverse tipuri de saune: Aroma Sauna  - din lemn aromat de cedru (antibacteriană), eleganta Bio Saună, Sauna Sărată, Sauna Finlandeză cu temperaturi de până la 100°C, impresionantul Hammam și multe alte surprize. Zona de relaxare se îmbină cu minunate spații de distracție și relaționare, având diverse jocuri de societate la dispoziție. De la un bazin în stâncă, cu jacuzzi și cascadă, se poate merge în zone de liniște totală, dedicate somnului sau meditației, pe paturi suspendate, sau în thepidarium-ul cu șezlonguri ergonomice încălzite, cromoterapie și aromoterapie. Paleta de tratamente corporale cuprinde terapii și ritualuri renumite din toate colțurile lumii, inclusiv autohtone, transilvănene: îmbăieri, exfolieri, împachetări, masaje, totul pus în practică de terapeuți profesioniști, într-o atmosferă unică creată de designul individualizat al fiecărui cabinet. Pentru a ajuta la adoptarea unui stil de viață sănătos și corect, pot fi experimentate programe de detoxifiere, nutriție și îngrijire corporală, dar paleta de proceduri cuprinde și masaje faciale, anti-aging, de hidratare, lift-up și altele. Programele Detox Retreat pot fi personalizate pentru a vă crea propriul program de sănătate, Spa și terapii de vindecare. Acestea pot fi concepute la nivel individual, pentru cupluri sau pentru grupuri mai mari de persoane, pentru o zi sau mai multe, incluzând nutriție și meniuri adaptate nevoilor fiecăruia, antrenor de fitness pregătit să ajute la atingerea obiectivelor.

De la Hammam până la un masaj relaxant cu pietre vulcanice încălzite, masaj sportiv sau un răsfăț facial, pro­fesioniștii Wellness & Spa sunt atenți la fiecare mișcare și sunt motivați să vă relaxeze fiecare mușchi în parte.

Camerele au fiecare un design unic, clasic și romantic în același timp, în care lemnul patinat și fierul forjat sunt leitmotive și elemente de personalizare. Rafinamentul capătă noi valențe, în special în camerele Private Spa Guest Room, care dispun de jacuzzi, saună, paturi de masaj și alte facilități. Royal Suites, King Guest Rooms și Queen Guest Rooms sunt de asemenea camere elegante, cochete, cu vedere asupra Poienii Cerbului din Pădurea Baciu. Cu toate aceste facilități, oaspeții au tot timpul ceva de văzut sau de făcut. Este imposibil ca, odată ajuns aici, să nu îți descoperi (sau re­descoperi) pasiuni, obiceiuri benefice, tentații, rafinamente...SunGarden Golf & Spa Resort

Tel.: +40 735 888.000 (Recepție); +40 735 888.001 (Spa)

E-mail: spa@sungardenresort.ro

office@sungardenresort.ro

Web: www.sungardenresort.ro


De: SpaMagazin | 22 Sep 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.