PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

Totul despre Spa, sub un singur brand

Daniela CiurescuDaniela Ciurescu,
Director
General Leida Impex
Tel.: 0722.235.577

Estetica facilităților Spa & Wellness contribuie în mod definitoriu la succesul acestora, pentru ca oaspeții să aibă garanția, de la sosire până la plecare, că și-au petrecut timpul într-un loc special, în care totul este perfect, iar ei nu mai au nimic de făcut decât să se lase purtați de senzații. Este necesar ca aceste facilități să se supună însă nu doar exigențelor estetice, ci și (sau mai ales) cerințelor de funcționalitate. Detaliile contează mai mult decât oriunde, totul trebuie integrat până la ultimul amănunt, pentru ca oaspetele să nu resimtă niciun disconfort. Tot traseul lui va fi astfel firesc, ergonomic, în deplină siguranță; niciun colț ieșit periculos în afară, nicio placă ceramică desprinsă, niciun element de instalație care să nu funcționeze la parametrii prevăzuți. Aceste detalii nu pot fi gestionate eficient decât dacă se acordă maximă atenție fiecărei etape de execuție, dotare și punere în funcțiune, iar totul începe cu proiectarea. În mod obligatoriu, totul va fi realizat sub coordonarea unui integrator care are experiență în lucrări de acest gen și, mai ales, în operarea lor.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața hotelieră și de restaurație din România, Leida poate spune că are toate atuurile în a concepe și a duce la bun sfârșit orice tip de proiect, și mai ales un proiect Spa perfect calibrat, domeniu asupra căruia ne-am concentrat atenția în ultimii ani. În această perioadă am avut contact nemijlocit cu foarte mulți operatori de locații Horeca, le cunoaștem nevoile, exigențele și problemele, putem veni cu soluții care să le crească potențialul.      

Un proiect bun va respecta nevoile reale ale investitorului, bugetul acestuia, potențialul unui centru Spa, în funcție de amplasament, clienți, disponibilitatea lor de a accesa anumite proceduri, cu anumită frecvență. Rolul unui integrator responsabil este de a identifica toate aceste elemente și a veni cu soluțiile potrivite, având informații complete din piața reală și relații cu furnizori de încredere, capabili să ofere calitate la costuri corecte.

 

Cele mai moderne și eficiente echipamente

În acest moment, un centru Spa, fie că este independent, fie că este operat în cadrul unui hotel, trebuie să se supună exigențelor competitivității, iar în acest sens vom urmări trendurile (ca proceduri) și vom miza pe echipamente moderne, eficiente, potrivite acestor trenduri. LEIDA și-a îndreptat atenția asupra procedurilor anti-aging și de slăbire, pentru că majoritatea clienților centrelor Spa-Wellness își doresc aceste lucruri, le urmăresc în tot ceea ce fac, vor să ajungă la rezultate spectaculoase în cel mai scurt timp. Iar metodele pe care le propunem noi sunt doar din gama premium, sănătoase atât pentru oameni, cât și pentru mediu.

 

Foto Infra slimmer: Un pas în viitor: cu un design modern și dotată cu ecrane tactile și TV, această capsulă este o combinație de bicicletă cu tehnologie a vidului, razele infraroșii și colagen.

 

Foto Aqua Slimmer: Îmbinați relaxarea, exercițiul cu bicicleta și hidromasajul, având rezultate în reducerea excesului de greutate, îmbunătățirea circulației și drenajul limfatic.

 

Foto Couch Slimmer: Aceste șezlonguri încălzite oferă un confort extraordinar, permițând o relaxare adevărată, în care corpul și mintea intră într-o armonie perfectă, sub efectul masajului.

 

 

Foto Spa de exterior

În general, facilitățile Spa sunt concentrate într-un singur spațiu, totul fiind la dispoziția oaspetelui, care le poate accesa în cel mai scurt timp. Totuși, nimic nu este mai spectaculos și mai relaxant decât o saună sau un hidromasaj construită separat în plină natură, dând senzația unei evadări și a unei zone privilegiate. Vitrajele generoase permit acest contact vizual permanent cu mediul înconjurător. În plus, aceste saune pot fi realizate fără a avea și alte servicii Spa, fiind o variantă avantajoasă de a oferi ceva special oaspeților.  

 

Cu foto din editia nr. 10, pag 27, alea mici de la Kurland cu plante

Echipamente și consumabile naturale, în oferte complete

LEIDA oferă game de produse create prin dezvoltarea consecventă a unor terapii care s-au dovedit extrem de eficiente în timp, având la bază doar elemente naturale, neafectate de poluare. Acestea includ nămoluri naturale (alb, roșu, portocaliu), uleiuri, plante, fân alpin din pajiști nefertilizate, sare de mare, produsele cosmetice valoroase și accesorii elegante. Succesul acestora se datorează cunoștințelor avansate cu privire la eficacitatea diferitelor produse, rezultate ale celor mai recente cercetări științifice, inclusiv în domeniul celulelor stem. Produsele pot fi accesate și folosite nu doar în cadrul unui Spa profesional, ci și în centrele wellness private, pentru ședințe la domiciliu. Toate acestea pot fi găsite la sediul Leida, dar pot fi selectate și online, în Spa Boutique-ul de pe site-ul companiei, www.spaleidavision.ro. 

 

Foto din nr. 9 pag. 50 cu Permanent Contour

Permanent Contour: când relaxarea devine o nouă atitudine

Permanent Contour® este un echipament de producere a aburului, cu flux constant, ce poate seta exact temperatura tratamentului aplicat cu ajutorul unor paduri cu care se masează ușor prin mișcări circulare. Datorită aburului cald care trece uniform prin padul cu plante uscate natural, datorită frecării și cristalelor de sare care au proprietatea de a absorbi ingredientele esențiale din plante, agenții nutritivi deveniți activi penetrează pielea mult mai ușor și în profunzime. Înainte de începerea tratamentului, se aplică pe piele un ulei de bază.

Padurile cu plante sunt ideale pentru masaje terapeutice, masaje de relaxare sau de înfrumusețare. De asemenea, completează beneficiile masajului Pantai Luar, asigurând o continuitate a temperaturii de 37°C pe tot parcursul utilizării. Aparatul are dimensiuni reduse, poate fi fix sau mobil, iar înainte de fiecare tratament se igienizează automat.

 Pentru masajele faciale padurile au dimensiune mică și pot conține: petale de trandafir, nalbă, lavandă, gălbenele, ghimbir, mentă, iederă, southernwood (plantă mediteraneeană), borhot de vin sau de mere. Pentru masaje corporale padurile au dimensiune mai mare și pot conține: nămol (din zona Salzburg), argilă (chalk din insula Rügen), bere, alge marine, cristale de sare de Atlantic, drojdie de vin, malț - hamei - orz (bere), tărâțe de grâu, laminaria, fucus, lemongrass, săpun din ulei de măsline (pentru picioare).

Uleiurile sunt mixuri speciale cu efect răcoritor care conțin Aloe vera, St. John's wort (sunătoare), susan, gălbenele, macadamia, lavandă, trandafir, patchouli, sau rozmarin, cimbru, santal, scorțișoară, migdale, jojoba, semințe de struguri.

În acest tratament mai pot fi incluse pernuțe cu ierburi pentru abdomen sau spate, pernuțe cu nămol (moor) sau așchii de lemn.

 

 

Leida vă oferă servicii integrate

·        Proiectare gratuită

Fiecare proiect SPA este o soluție dedicată clientului, indiferent de dimensiunea spațiului, de faptul că scopul amenajării este o afacere sau pur și simplu un Spa privat. Soluțiile arhitecturale, finisajele de excepție și dotările complete vor asigura un loc perfect pentru relaxare și terapie. Divizia Spa a companiei Leida este formată din specialiști ce combină perfect tehnologiile de ultimă generație într-un mediu încărcat de emoții pozitive.

·        Creativitatea în design

Promovând creativitatea, Leida îmbină perfect designul, funcționalitatea și eficiența. Conceptul Spa poate fi futurist, modern, clasic, vintage, oriental, nature sau eclectic, în orice caz caracterizat de unitate și funcționalitate, cu trasee și zone optime pentru relaxare și terapie. Toate elementele funcționale (echipamente, aparatură, mobilier, cabinete etc.) se integrează armonios în decorul centrului Spa, cu o atenție deosebită asupra cromaticii, texturilor și compoziției.

·        Training pentru creșterea eficienței

Instruirea gratuită a personalului în perioada pre-opening a unui centru Spa comercial, pentru toate procedurile de relaxare și terapie stabilite, inclusiv cele care vizează aparatura și echipamentele achiziționate, asigură eficiența locației încă din prima zi de funcționare. Mai mult, deschiderea unui centru SPA trebuie precedată de selecția personalului, instruirea lui prin programe de training specifice, stabilirea gamelor de produse cosmetice și pentru terapii, a liniilor de produse pentru atmosferă, a necesarului de ustensile, halate, prosoape, papuci, realizarea campaniei de marketing, planificarea și realizarea deschiderii oficiale. Toate acestea trebuie abordate în mod profesionist, pentru că de succesul lor depinde eficiența viitoare a centrului Spa.

·        Garanție și service

Pachetul complet de garanții asigurate de Leida include toate materialele, aparatura, echipamentele, ustensilele și manopera furnizate în cadrul contractului încheiat, personalul de intervenție fiind unul înalt calificat, iar piesele de înlocuire în perioada post-garanție de aceeași origine cu aparatura și echipamentele contractate.

·         Echipamente, aparate și ustensile

·         Mobilier

·         Decorațiuni

·         Materiale pentru terapii complete

·         Creme, produse cosmetice și terapeutice

·         Aromoterapie

·         Uleiuri, nămoluri, plante

·         Alge, sare de mare

·         Produse pentru baie

·         Echipamente și consumabile pentru întreținere

·         Uniforme, halate, prosoape

 

 

De: SpaMagazin | 21 Feb 2019

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.