PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

Începe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

Cei care doresc să afle care suntnoutățile în materie de amenajări interioare și exterioare sunt așteptați în perioada 14 -17 martie, în Pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO,  la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

 

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscinereunește firme de top în  construcţii și amenajări interioare care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în domeniu și are un grad de internaționalizare de 47%.

 

Menționăm că firme din 18 țări participă la CONSTRUCT – AMBIENT: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, România, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum și din China, inclusiv Hong Kong.

 

Companiile expozante vin la eveniment cu sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

 

În plus, vizitatorii vor primi sfaturi utile despre modalitatea de combinare a culorilor, utilizarea corectă a materialelor de construcții și alegerea accesoriilor perfecte pentru fiecare spațiu de lucru sau de locuit.

 

TârgulCONSTRUCT – AMBIENT EXPO include și un program de activități conexe cu impact pentru această industrie. Dintre ele amintim Conferința Construct – Ambient, organizată de ROMEXPO, Dizainăr și Revista Atelierul, cu tema principală „De la Design la Construcție”. În cadrul evenimentului, 8 speakeri cu experiență în domeniu vor dezbate un subiect de actualitate: „Proiectul de construcție rezidențială.” Conferinţa va avea loc în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul orar 11:00 - 14:00.

 

CONSTRUCT - AMBIENT este organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum șicu MODEXPO I.

 

Detalii suplimentare despre târg se găsesc pe: www.construct-ambientexpo.ro

 

PROGRAM DE VIZITARE

14 - 16 martie 2019 (joi - sâmbătă): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00 - 16:00.

 

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

 

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul                               Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

 

Tarif parcare: 5 lei/oră


 

 

 

 

 

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

De: SpaMagazin | 11 Mar 2019

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.