PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

Leaving grey, living green - Bucuresti, 28.02.2019

Leaving grey, living green - Bucuresti, 28.02.2019

În data de 28.02.2019, Nophadrain Romania alături de Sika Romania si Arta Gradinilor organizează la Palatul Bragadiru din București cea de a doua ediție a conferinței „Leaving grey, living green – Maximize the open space”, ce are ca temă principală conștientizarea importanței spațiilor verzi urbane și își propune să promoveze alternative neconvenționale, soluții pentru maximizarea spațiului verde urban din România.

Evenimentul se adresează tuturor specialiștilor din domeniu (arhitecți / peisagiști / antreprenori / dezvoltatori)  în măsură să propună și să implementeze soluții sustenabile pentru România urbană, precum și reprezentanților autorităților locale și mizează pe un auditoriu de aproximativ 350-400 persoane.

La eveniment vor participa speakeri - profesioniști recunoscuți pentru know-how-ul si experiența lor - din Romania, Italia, Anglia și Olanda.

Printre invitații evenimentului se numără:

·        Laura Gatti, peisagist și inginer agronom, partener al bine-cunoscutului proiect Bosco Verticale inițiat la Milano alături de Stefano Boeri și în curs de implementare în prezent la nivel mondial.

·        Theodor Harasim, reprezentant al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC) organizație non-profit acreditată oficial drept consiliu emergent de către World Green Building Council, ce are ca scop încurajarea tuturor condițiilor necesare pentru promovarea construcțiilor performante.

·        Gary Grant, promotorul acoperișurilor verzi, consultant internațional in soluții de înverzire a orașelor si autor a numeroase cărți pe aceasta temă.

·        Cerasella Craciun, conf. dr. arh. habil. urb. în cadrul Facultății de Urbanism, UAUIM București, arhitect și urbanist cu experiență în proiecte de arhitectură, clădiri, construcții, design interior, urbanism, peisagistica și design.

·        Leo Kooijman, inginer horticol și specialist în arboricultură, reprezentat al bine-cunoscutei pepiniere Ebben din Olanda.

 

Organizatorii evenimentului: Nophadrain Romania, Sika Romania, Arta Gradinilor

Sponsori: Contur Design, Semmelrock, Geplast

Parteneri: UAUIM, RUR, Mater, DSBA, The Plot, FDA, ROGBC, Ebben, ROFMA, NOD,  

Parteneri media: Igloo, IBC Focus, Hotel Invest

Daca ești interesat sa participi la acest eveniment te invitam sa te înregistrezi la www.nophadrain.ro/registerleavinggreylivinggreen2019

sau sa ne transmiti pe email (office@artagradinilor.ro) intentia de a participa.

De: SpaMagazin | 21 Feb 2019

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.