Trendul în pardoseli la DOMOTEX 2020: eleganță, naturalețe și durabilitate

În perioada 10 - 13 ianuarie a avut loc o nouă ediție a celei mai importante expoziții mondiale din domeniul par­do­selilor și finisajelor pentru par­doseli, DOMOTEX – Hanovra 2020. La eve­niment au fost prezenți, în cele 4 zile de târg, circa 35.000 de participanți - 70% dintre aceștia din alte țări decât Ger­mania. Firmele expozante, în număr de peste 1.400 din 60 de țări ale lumii, au venit în întâmpinarea vizitatorilor cu produse și soluții care reflectă cele mai noi tendințe în designul interior. Tema târgului a fost „ATMYSPHERE”, evi­den­țiind aspecte care contribuie la senti­mentul de bunăstare, promovând în același timp naturalețea și dura­bilitatea. Conform organizatorilor, 60% dintre vizitatori sunt europeni, 25% din Asia și 10% din America, majoritatea covâr­și­toare (90%) persoane cu funcție deci­zională într-o companie sau un proiect. În acest context, s-a desfășurat hub-ul de meserii calificate „Treffpunkt Handwerk”, în cadrul căruia și-au de­mons­trat înde­mânarea numeroși mon­tatori de pardoseli, inclusiv din România.

Domotex este un spectacol al par­doselilor, iar producătorii au venit cu game speciale pentru hoteluri, atât pe zona de strat final (pardoseli elastice, textile, parchet, turnate ș.a.m.d.), cât și ca materiale de montaj, pentru un trafic specific zonei Horeca.

 

La marele eveniment de la Hanovra am întâlnit numeroși români, atât ca vizitatori, cât și ca expozanți, repre­zen­tanți ai unor mari companii furnizoare. Doamna Monica Obeadă, General Business Manager South Europe la Decora SA ne-a prezentat aici noutățile din gama de underlay profesional, pro­duse speciale dedicate pentru orice pardoseli flotante sau lipite, pentru uz comercial sau rezidențial.

Impresionante au fost, de ase­me­nea, noile pardoseli flotante cu aspect de lemn, obținute din minerale naturale și polimeri. Rezistente precum gresia, dar calde și fine la atingere, acestea sunt im­per­meabile, extrem de stabile di­men­sio­nal (chiar și la încălzirea în par­­doseală), având aplicații în nu­me­roase domenii unde montajul trebuie să fie rapid, curat și aplicabil pe suprafețe mari fără rosturi.

 

De: SpaMagazin | 27 Mar 2020

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.