Cum să „profiți” de pandemie

Deși Horeca și turismul au suferit cel mai mult în această pandemie, iar anul care a trecut a reprezentat o mare provocare pentru majoritatea operatorilor din aceste sectoare, cei care au avut curaj au profitat de această „oprire forțată” investind în proprietățile lor, pentru a le face mai competitive și mai performante. 

Consecințele pandemiei sunt încă foarte vi­zibile, iar perspectiva unui al treilea val în Europa nu poate fi, deocamdată, exclusă. Cu toate aces­tea, putem considera că a venit momentul să avan­săm, de la măsurile de urgență la punerea în aplicare eficientă a planurilor de optimizare, planuri care până acum reprezentau o necesitate, dar pentru care nimeni nu avea curajul să-și întrerupă activitatea, nici măcar timp de câteva zile, pentru a putea face reabilitări la pardoseli și pereți.

 

Elite Surface Systems a venit mereu în sprijinul clienților săi oferind servicii la cele mai înalte standarde și răspunzând celor mai exigente cerințe:

  • Timp de execuție foarte scurt – avem multe lucrări executate în perioade scurte, inclusiv în timpul nopții, când activitatea este oprită;
  • Perioadă de exploatare îndelungată pentru amortizarea completă a investiției, într-un timp foarte scurt (departamentul de mentenanță al oricărui operator din domeniu cunoaște ce înseamnă să schimbi aproape în fiecare seară plăci ceramice);
  • Plăți la termene de până la 90 zile, în perioada de pandemie.

 

Detaliile fac diferența – conferă pardoselilor tale propria EXPRESIE

Realizarea pardoselilor și a pereților în anumite culori face minuni și categoric poate fi cea mai puternică transformare a unui spațiu, dar pentru asemnea lucrări cu finisaje impecabile este nevoie și de timp. Dar perioada aceasta de pandemie este momentul ideal.

În colaborare cu furnizorul de materiale Sika Romania, am mizat pe sistemele decorative de pardoseală din poliuretan pentru aplicații comerciale și rezidențiale. Toată tehnologia globală din domeniul pardoselilor industriale se reunesc în acest sistem de pardoseli, Sika ComfortFloor®, oferind o estetică fără îmbinări și de înaltă calitate, chiar și pentru cea mai exigentă clientelă. Este echilibrul perfect între confort și durabilitate: suficient de dur pentru a rezista la un nivel ridicat de trafic pietonal, roți ale scaunelor și alte încărcături pe roți, iar în același timp rășina moale și flexibilă oferă o senzație mai plăcută și sporește confortul în timpul mersului, rezistând perioade lungi de timp. O soluție prietenoasă cu mediul înconjurător, cu VOC scăzut, Sika ComfortFloor® depășește cele mai înalte standarde globale pentru calitatea aerului interior și se bazează în principal pe uleiuri naturale și materii prime organice. Sistemele Sika ComfortFloor® oferă o libertate de proiectare aproape nelimitată. Aceste sisteme se aplică într-un finisaj mat și sunt disponibile în 72 de culori standard.

În combinație cu sistemele de acoperire pentru pereți, se pot realiza acoperiri complet etanșe pentru spații umede cum ar fi centrele Spa, piscine,  băi private, băile din spațiile publice, dușurile și vestiarele din clădirile co­merciale, facilitățile sportive și de agre­ment. În aceste spații, pardoselile și pereții au contact parțial sau chiar permanent cu apa, de aceea este obligatorie o soluție eficientă de impermeabilizare. Certificarea ETAG 022, obținută de sistemele Sika folosite în acest scop, este o aprobare care se referă la „Seturi de acoperire etanșe pentru pardoseli și / sau pereți în camere umede”.

 

Elite Surface Systems - tipuri de lucrări

·         Pardoseli epoxidice

·         Pardoseli poliuretanice

·         Pardoseli decorative

·         Pardoseli antistatice / electrostatice

·         Sisteme de pardoseli cu întărire rapidă

·         Șape autonivelante – cimentoase

·         Șape poliuretanice – cimentoase

·         Injecții cu rășini

·         Refacere rosturi

·         Marcaje și pictograme

·         Vopsitorii speciale pentru pereți

·         Hidroizolații cu membrane lichide

·         Impermeabilizări

·         Pardoseli din beton

De: SpaMagazin | 30 Mar 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.