Dacca: proiecte de amenajare „la cheie”Amenajarea unui spațiu Horeca are nevoie de două elemente esențiale. În primul rând, de un concept bine definit, personalizat, gândit de un designer sau architect împreună cu proprietarul sau operatorul acelui spațiu. În al doilea rând, sunt necesare materiale profesionale, de calitate, puse în operă de o echipă competentă, experi­mentată. Realizarea atmosferei potrivite destinației acelui spațiu este o adevărată știință, care nu se obține ușor. Ritmul de uzură este rapid, mai ales în contextul actual, când curățenia și igienizarea trebuie realizate frecvent și în detaliu. Totul trebuie să se supună exigențelor privind funcțio­nalitatea și respectarea normativelor din domeniu, a reglementărilor de evitare a răspândirii virușilor. Este important ca în tot acest proces să existe un parteneriat solid, bazat pe încredere, între beneficiarul lu­crărilor, proiectanți și cei care execută efec­tiv; cea mai fericită situație este ca amenajarea să fie gestionată integrat, de la stadiul de proiect până la realizarea ulti­mului detaliu.

 

DACCA Group Trade are în portofoliul său numeroase proiecte de amenajare și design interior realizate special pentru spațiile Horeca, în toată țara, dispunând de expertiza necesară pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Succesul echipei DACCA se datorează și parteneriatelor directe cu producători de top de pe piața europeană, care vin astfel în România cu cele mai performante produse profesionale pentru spații publice - de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni. Putem menționa branduri precum Bolon, Fletco, Fritz Hansen, CUBE-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Kartell, & Tradition, Offecct, Muratto, Bover, Bsweden și altele.

Serviciile de amenajare completă pentru spațiile Horeca pot viza: zona de recepție, lounge, restaurant, săli de meeting și multifuncționale, cafenele, cluburi, baruri, cazinouri, terase.

Cu ajutorul acestor produse, cu precădere branduri scandinave și italiene, se pot obține amenajări ce pot fi caracterizate, în același timp, de simplitate și rafinament, de funcționalitate și ”savoir-vivre”.

Împreună cu designerii și echipele de exe­cuție, se obține o soluție de ame­najare la cheie, în ton cu tendințele momentului. DACCA poate gestiona direct tot procesul: de la dis­cuția cu investitorul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și im­ple­men­tarea produsului. Locația Horeca ame­najată astfel poate asuma mai departe rolul de a crea noi ten­dințe în ospitalitatea autoh­tonă, pornind de la concept și design. Pe o piață concurențială ca aceasta, crea­tivitatea trebuie să ne însoțească la fiecare pas!


Mai multe lucrari din domeniul Horeca puteti vedea aici:

https://www.dacca.ro/amenajare-design-interior-horeca

 

Branduri specializate:

·         Fotolii, canapele, banchete: Fritz Hansen, &Tradition, Softline, Kartell, Kristalia
·         Mese și scaune:  Fritz Hansen, &Tradition, Softline, Kartell, Bolia, Kristalia, Chairs & More, Ply Collection
·         Corpuri de iluminat: Bover, Bsweden, Halo Design, Globen, Fritz Hansen, &Tradition, Kartell, Kristalia
·         Mobilier outdoor pentru terese sau cluburi/baruri: Cane-line
·         Pereți: Intuitive, Murrato
·         Pardoseli: Bolon, Lano Carpets, Incatti, Fletco
·         Covoare: Louis de Poortere, Brink & Campman

 

Dacca Group trade S.R.L.

Cluj-Napoca

Tel.: 0730.616.992 | E-mail: office@dacca.ro

www.dacca.ro

 

De: SpaMagazin | 12 Oct 2020

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.