În curtea ta ești cine vrei tuAmenajarea curții poate fi o pro­vocare serioasă pentru ori­care dintre noi. Curtea ar trebui să fie o continuare ar­monioasă și firească a stilului arhitectural al casei și în același timp, o extensie na­turală a per­so­na­lității și stilului de viață. De aceea, este important să gă­sești acele produse și soluții de ame­najări exterioare care ți se potrivesc, fără a face însă un compromis în privința calității.

 

Stiluri de amenajare adaptate stilului tău de viață

Fiecare dintre noi are un fel de a fi, unic. Fie că ești dornic de petreceri și-ți place să fii înconjurat de prieteni, fie că ești o fire romantică sau un familist con­vins, este normal să te bucuri de plă­­cerile tale, în felul tău, în curtea ta.

Elis Pavaje, lider pe piața de pre­fabricate mici din beton din România, a înțeles că tipurile diferite de preocupări și personalități au nevoi diferite. De aceea, oferă o varietate uriașă de tipuri de produse, materiale și recomandări de amenajare, astfel încât să îți poți crea o curte sau terasă în care să poți să-ți petreci timpul așa cum îți dorești tu.

Poți găsi peste 600 de produse și poți alege între o diversitate de forme, culori, di­mensiuni și materiale.

 

Când amenajezi o curte,nu ai în minte doar aleile din pavele, ci mult mai mult

Mai ales pe perioada verii, curtea poate deveni locul unde îți vei petrece cea mai mare parte a timpului.

De aceea, este important să te simți con­for­tabil și să alegi produsele care se mulează preo­cu­pă­rilor tale. Spre exem­plu, dacă îți dorești să creezi în curtea ta o atmosferă ro­mantică, foarte elegantă și rafinată, atunci poți alege un pavaj Arcade, cu forma în linii curbe, cercuri sau arce de cerc. Sau dacă înclini mai mult către un stil modern, aerisit și bine organizat, atunci o alegere potrivită ar fi pavajul Umbra P4. Acesta este ideal pentru curți cu piscine pentru că are o suprafață ade­rentă care nu alunecă atunci când se udă.

Dacă ai în vedere o cabană la munte, unde să-ți petreci verile cu fa­milia, pavajul Pietra poate fi cea mai buna alegere, pentru o amenajare încadrată în natură.

Oricare stil poate fi completat cu obiecte complementare gamei de pa­vele și borduri precum sunt jardinierele, focarele, băncile, gardurile, blocurile de zid sau palisadele.

Și indiferent de stilul preferat, poți avea încredere că pavajele împacă atât aspectul funcțional, cât și cel estetic astfel încât oricine să-și poată amenaja un loc pe gustul său. O amenajare poate încadra pentru o imagine unitară: fie un gratar pentru amatorii de mici și bere, fie o bucătărie de vară, pentru pasionații de gas­tro­nomie, fie o  grădină terasă pentru ama­torii de peisagistică.

 

Tendințe în amenajări exterioare

Din ce în ce mai mulți oameni rea­lizează importanța de a deține un spațiu exterior privat. După o perioadă în care am trăit distanțarea socială pe propria piele, terasele și curțile au devenit noile locuri de „ieșit în oraș” și petrecut timpul liber. Astfel, mai mult ca niciodată, se simte nevoia ca aceste spații să împace utilul cu plăcutul.

„Tendințele actuale sunt de a-ți dezvolta lucrări de amenajare cu o complexitate din ce în ce mai ridicată. Din acest motiv, în ultimii ani, a crescut și interesul pentru peisagistică și grădinărit. După perioada de izolare la domiciliu, oamenii au devenit mai conștienți de rolul naturii în viața lor și au început să fie mai preocupați de amenajarea unui spațiu recreațional. De aceea, mulți au început să-și amenajeze casa de la țară sau să-și construiască pe terenul pe care-l păstrau nefolosit”, arată Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Fie că îți place să-ți petreci timpul cu prietenii sau familia, să locuiești în oraș sau într-o zonă mai liniștită, ai nevoie de o curte care să se adapteze stilului tău de viață și nevoilor tale. Și pentru că aici îți vei petrece o bună parte din timpul tău liber, este important să te simți con­fortabil și ca design-ul curții să răspundă felului personal de a-ți  petrece timpul. Pentru că până la urmă, în curtea ta ești cine vrei tu!

 

Detalii despre oferta de produse: www.elis.ro

De: SpaMagazin | 12 Oct 2020

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.