INOXRIV – pentru o bucătărie performantă şi o masă elegantă

Oale bucatarie profesionale

1940 -1950

La doi ani de la izbucnirea celui de al Doilea Război Mondial, Francis Rivadossi, proprietarul unei mici afaceri de transport din zona Val Trompia, la poalele Alpilor italieni, lipsit de mijloace de muncă din cauza rechiziţionării camionului, a deschis un atelier pentru producerea de tacâmuri din alamă și alpaca, folosind tehnologia fuziunii.

 

1950-1960

Fiul Mario Giuseppe a devenit conducătorul companiei şi, folosind cu succes o politică de dezvoltare, a adaptat producţia la noul material care s-a impus rapid în acei ani, înlocuindu-le complet pe cele utilizate anterior: oţelul inoxidabil. Adecvat contactului cu alimentele, cu o înaltă performanță, igienic, durabil și elegant, acest material a reprezentat un simbol al tehnologiei și modernităţii.

 

1960-1970

Producţia modelelor proprii de tacâmuri a fost îmbogățită cu linii de ceramică și accesorii pentru masă. Marea creativitate a acelor ani a condus la explorarea lumii culinare prin producerea unei frumoase serii de vase din porțelan decorate în culori, pe fundal alb. A urmat producţia de vase din oţel inoxidabil - primul set a fost numit simplu „Cilindrica”, având mânere negre din bachelită şi fund triplustratificat inox-aluminiu-inox, pentru o termodifuziune perfectă.

 

1970-1980

Printr-o tehnologie complexă, a fost produsă oala sub presiune, un instrument de gătit cu adevărat revoluţionar.

 

1980-1990

Denumirea companiei a devenit INOXRIV.

 

1990-1996

După căderea regimurilor comuniste, a venit momentul dezvoltării în ţările est-europene, prin înfiinţarea a două sucursale de distribuţie, în Ungaria (1991) şi România (1996).

 

2000 – prezent

Noile linii centrate pe tema BIO au ca scop creşterea şi răspândirea culturii ecologice, a utilizării materialelor eco-durabile ce oferă o siguranţă maximă în utilizarea alimentelor.

 

Setul de vase Design Plus

Stilul esenţial şi fluid, revizuirea materialelor preţioase, toate acestea îmbunătăţesc funcţionalitatea. Gama exclusivistă de vase pentru gătit de înaltă calitate au un design inovator şi rafinat, cu o identitate puternică. Inoxul 18/10, nedegradabil în timp, asigură igienă maximă şi siguranţă în contact cu alimentele, performanţe de excepţie, o durată lungă de utilizare şi un aspect strălucitor.

Fundul cu trei straturi groase permite utilizarea acestui set de vase pe plite cu inducţie, de ceramică sau sticlă, electrice sau cu gaz. Designul este conceput pentru cele mai bune rezultate culinare atât în ​​bucătăria tradiţională, cât şi în cea dietetică, fără grăsimi. Mânerul din inox este solid, gros, permite manevrabilitate excelentă şi siguranţă. Finisajele sunt realizate manual, exteriorul este lustruit şi interiorul satinat. Capacele cu grosime mare menţin umiditatea naturală a alimentelor, evitând dispersarea aburului de gătit.

 

Sciara

Stilul contemporan, puritatea liniilor, excelenta calitate sunt acele caracteristici care pun în valoare SCIARA, cea mai nouă, extraordinară linie de tacâmuri oversize, pentru mesele speciale, festive. Au un design esenţial, simplu şi îndrăzneţ în acelaşi timp, forme perfecţionate şi subtile, sofisticate. Inoxul 18/10 asigură igienă maximă, siguranţă în contact cu alimentele, spălare simplă, o durată lungă de viaţă şi un aspect luminos.

 

Exemple din Horeca- cele mai solicitate game pentru restaurante(servirea şi decorarea mesei):

·         Modele de tacamuri: Rugiada, Giotto, Tackle, Sciara, Ottocento, Novecento, Medea, Ginevraetc. - linii complete, cu o varietate de dimensiuni pentru diverse feluri de mâncare (desert, aperitiv, peşte, prăjituri, supă, fel principal, servire).

·         Tăvi de servire, de prezentare şi debarasare (dreptunghiulare, ovale, rotunde), suporturi sub farfurii.

·         Piese pentru servirea mesei: suport şerveţel, olivieră, solniţă

 

 

Inoxriv Romania SRL

Tel.: +40-264/420-946

E-mail: info@inoxriv.ro

www.inoxriv.ro

www.inoxriv.it

De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.