Pardoseli pentru respectarea distanțării socialeConceptul de distanțare socială ne va mai urmări multă vreme. Mai ales în domeniul HoReCa, poate cel mai afectat de pandemie, păstrarea distanțării sociale este singura cale de a putea funcționa în viitor. Se schimbă nor­mativele, se reconfigurează funcțiuni, se tra­sează fluxuri și direcții separate pentru acces/ieșire. Totuși, se pune întrebarea – cum putem încuraja și ajuta oamenii să păstreze distanța recomandată? În ce ne privește, vă oferim posibilitatea de a reamenaja spațiile prin prisma delimitării zonelor dorite.

 

Majoritatea magazinelor, ho­te­lurilor și restaurantelor își redeschid porțile după pauza forțată impusă de coronavirus, în con­dițiile respectării stricte a regulilor de igienă.

În vederea păstrării distanței re­co­mandate între clienți, multe maga­zi­ne au aplicat marcaje temporare pe pardoseală. Acest lucru poate fi util pe termen scurt, dar nu reprezintă o soluție reală. Traficul sutelor de persoane care tranzitează spațiile zilnic distruge rapid marcajele, făcându-le neutilizabile.

Dacă vă gândiți la o soluție pe termen lung, atunci markerii de distanțare din Marmoleum, Vinil sau Flotex se pot încorpora direct în modelul pardoselii. Materialele se taie individual la fața locului și se integrează în pardoseală. Sunt robuste, ușor de curățat și au chiar efecte antibacteriene în cazul Mar­moleum. În plus, soluțiile de pardoseală Forbo aduc și o pată de culoare și de estetic în amenajarea spațiilor, în condițiile facilitării respectării distanțării sociale impuse de momentul actual.

 

 

SOLUTII

Bariere de praf Coral Logo

Am proiectat o gamă de bariere de praf pentru intrare care, sperăm, va funcționa ca un reminder pentru client de a păstra distanța.

Aveți la dispoziție patru modele, oferite acum la un preț special deoarece nu avem intenția de a scoate profit ci de a susține eforturile tuturor în direcția sănătății și siguranței.

 

Dale de mochetă cu săgeți de direcționare

Toate cele  40 de culori existente în gamele noastre Tessera și Outline pot fi folosite pentru realizarea de săgeți de direcționare a fluxului. Nu trebuie decât să alegeți materialul de fundal și o culoare contrastantă pentru realizarea să­geții. De asemenea, se pot realiza și dale de Flotex cu săgeți de direc­țio­nare.

 

Săgeți în pardoselile elastice

Putem furniza săgeți pe dimensiunea cerută în vederea integrării în pardoselile elastice existente deja, disponibile în divere culori și formate. E suficient să ne comunicați cerințele dumneavoastră și vom identifica rapid combinația optimă.

  

 Cercuri Allura

O parte a colecției noi Allura 2020 a fost redesenată, pe dalelele de 50 x 50 cm fiind decupat un cerc cu Ø 40 cm. Aceste cercuri se pot integra în decupaje în nuanțe contrastante, semnalizând oa­me­nilor punctele în care să stea pentru o distanță sigură, mai ales în cazul ma­gazinelor unde se formează cozi.

PVC printat digital

Tehnologia noastră avansată de im­primare digitală permite aspecte optice extraordinare ce nu ar putea fi obținute prin tehnologii convenționale. Vă permite să vă amenajați o pardoseală unică în calitatea consacrată a PVC-ului eterogen. Desigur, pe foile de PVC se pot printa cu ușurință săgeți sau cercuri menite în­cu­rajării distanțării sociale.

 

Flotex Vision digital print

Având în vedere că Flotex are peste 70 milioane de fibre per metru pătrat, oferă un substrat extrem de dens pentru printare. Ca rezultat, se pot imprima modele vibrante la rezoluție fotografică înaltă. Se pot obține toate nuanțele și umbrele cromatice, Flotex Vision fiind un suport ideal pentru imprimarea de săgeți, cercuri sau alte forme menite încurajării distanțării sociale.

Marmoleum Aquajet

Dacă doriți ceva unic pe pardoseala dumneavoastră, care să fie deopotrivă sustenabilă și durabilă, atunci selecția noastră de Marmoleum este răspunsul. Prin intermediul tehnologiei Aquajet putem crea cele mai precise și mai de­taliate modele de pardoseală. De pildă, putem grava săgeți, cercuri sau alte formate care să-i ajute pe oameni să patreze între ei o distanță de minimum 1.5 metri.   

 

Fast Flooring

Rapide, ușor de aplicat și economice, elementele din gama Fast Fit sunt puse în operă fără adezivi și cuprind bariere de praf pentru intrare, dar și pardoseli interioare în rolă sau dale.

Fast Flooring este ușor și rapid de aplicat și astfel o soluție ideală pentru marcaje temporare, precum în spitale.

 

Marmoleum – cea mai sustenabilă pardoseală, antibacteriană natural

  Marmoleum este un produs CO2 neutru (de la recoltarea materiei prime pană la montarea produsului finit în locuința dumneavoastră), ce nu afectează climatul, combină valorile ecologice cu designul contemporan și aduce o con­tribuție importantă pentru o lume sus­tenabilă. Forbo Marmoleum re­pre­zintă cea mai bună soluție de pardoseală pentru un mediu interior sustenabil. Folosind materiale durabile acasă, la birou, în școli, în mijloace de transport, în spitale și magazine, puteți contribui și dum­nea­voastră la un mediu mai bun și mai sigur.

Linoleumul este un produs realizat exclusiv din materiale regenerabile și naturale - ulei de în, colofoniu de pin, praf de plută, făină de lemn și diferite minerale, precum carbonat de calciu și pigmenți naturali. Producerea de linoleum este considerată o artă, ce nu se învață în școli, ci dintr-o tradiție deja seculară – spe­cialiștii Forbo Flooring determină mixul corect de ingrediente, timpul necesar maturării acestora, setarea temperaturii și presiunii corecte, pentru a aminti doar câteva elemente. Pentru că nu este deloc simplu să produci o pardoseală neutră la CO2 care este nu doar rezistentă și estetică, ci și durabilă pentru zeci de ani, iar la sfârșitul duratei de viață e complet bio­de­gradabilă.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

De: SpaMagazin | 12 Oct 2020

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.