Profilele Küberit - rezistență și estetică pentru hotel și SpaLider mondial în domeniul sistemelor de profile pentru pardoseli, protecția muchiilor de scări și pereți, Küberit Profile Systems GmbH & Co se adresează arhitecților, constructorilor și investitorilor. În domeniul hoteluri-restaurante-cafenele (HoReCa), profilele Küberit se impun prin calitate, siguranță la traficare, durată lungă de viață și design deosebit. Cei 155 de ani de experiență în fabricarea profilelor au fost permanent marcați de inovații și optimizări tehnologice care eficientizează procesul de montaj, cresc gradul de protecție al finisajelor, conferă spațiilor amenajate mai multă eleganță și distincție.

 

An de an, profilele metalice Küberit sunt tot mai performante, mai bine optimizate în raport cu tendințele din designul de interior. Calitatea depinde atât de proiectare, cât și de materiile prime folosite. Conceperea profilelor se face în strânsă legătură cu beneficiarii și constructorii cei mai exigenți, iar materiile prime sunt atent verificate, fiind utilizate doar aliaje premium de aluminiu, alamă și oțel inoxidabil. Acestea sunt rezistente atât la trafic, inclusiv la scaunele cu rotile, cât și la umiditate sau factori chimici agresivi.

 

Gama de profile ce pot fi utilizate în industria Horeca este impresionantă:

-          Profile de trecere între diverse tipuri de pardoseli

-          Profile de protecție pentru muchiile de trepte

-          Profile tip rampă sau de trecere la diferență de nivel

-          Profile pentru rosturi de dilatare

-          Plinte

-          Profile care se pot curba

-          Profile pentru muchiile interioare sau exterioare ale pereților

-          Elemente de decor (bare pentru scară, opritoare).

 

Profilele de tip rampă au fost gândite pentru spații în care sunt transportate greutăți pe mici vehicule cu roți (cărucioare, gheridoane, mașini de curățenie, dulapuri mobile etc.). Fixate pe stratul suport cu șuruburi sau prin lipire, aceste profile preiau cu succes micile diferențe de nivel dintre pardoselii, prevenind, în același timp, împiedicarea trecătorilor – ceea ce poate reprezenta o reală problemă pentru operatorul unui hotel sau restaurant. Sunt realizate din aluminiu, au o lăţime de 80 mm şi pot fi montate pardoseli finite cu grosime de până la 15 mm. Acestea pot delimita pardoseli de acelaşi tip, ca şi pardoseli de natură diferită, aşa cum se întâmplă deseori, marcând în mod elegant trecerea între diferite materiale. Rezistenţa lor este garantată.

Profilele rotunjite pentru margine de treaptă, având și inserții care asigură o mai bună aderență (cu rol decorativ în egală măsură), sunt potrivite spaţiilor unde se pune accent pe siguranța traficului, evitându-se alunecarea și rănirea în colțuri ascuțite. Ultimele game lansate, din aluminiu cu aspect de oțel inoxidabil sau argintiu, au fost concepute pentru straturi finale cu grosime de până la 3 mm (PVC sau LVT de pildă). Aceste modele au fost proiectate în urma schimburilor de impresii cu clienţii (hotelieri, proprietari de birouri etc.), dar şi cu montatorii, care cu ajutorul acestor profile pot rezolva mult mai rapid problemele unei scări ce poate deveni periculoasă.

Profilele pentru perete sunt extrem de importante pentru a evita deteriorarea acestora, contribuind la definirea corectă a colţurilor și la înfrumusețarea amenajării în ansamblu. Pereții unităţilor Horeca au nevoie de o minimă protecție contra lovirii cu cărucioare, mobilier, paturi mobile, oameni grăbiți. Aceste profile pot fi de protecţie propriu-zise, aparente, dar există şi game speciale care pot fi integrate într-un mod fericit în cadrul amenajărilor interioare cu tapet. Sunt disponibile în variante rotunjite, pentru colţuri de perete atât interioare, cât şi exterioare, iar rezistența lor remarcabilă se datorează faptului că sunt metalice (din aluminiu cu aspect auriu sau argintiu) ori inox, și nu din plastic. Mai mult decât atât, pentru liniile de delimitare între diferite tipuri de finisaj, sau pentru a marca anumite porţiuni din cadrul amenajării, Küberit a conceput o nouă gamă de profile pentru zona de câmp a peretelui. Datorită aspectului lor elegant, se integrează perfect în designul interior, devenind accente discrete în contextul unor suprafeţe mari care pot fi monotone. Sunt deosebit de utile pentru reamenajări rapide, fără reparaţii ale colţurilor - doar se montează profilele şi se aplică tapetul.

 

De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.