TENDINŢE: Pavajul premium dă viață spațiului exterior

Pavaj Elis

Spațiul exterior este cartea de vizită a unei locații: oricât de luxos, sofisticat și modern este la interior un spațiu destinat odihnei sau recreării, dacă exteriorul nu oferă aceleași beneficii, confortul vizitatorilor va avea de suferit și, implicit, și renumele locației. Fie că ne invităm oaspeții la un restaurant cu terasă generoasă, la o piscină maiestuoasă în aer liber sau la clipe de relaxare în grădina răcoroasă a unui hotel, e important să le oferim o amenajare exterioară gândită atât pe principii estetice, cât și funcționale.

 

Un material versatil, din care se pot fabrica diverse elemente pentru amenajări exterioare moderne și durabile, este betonul vibropresat, care se întâlnește în amenajări originale sub formă de pavele, dale, borduri, rigole, ziduri, palisade, trepte, garduri, jardiniere, ziduri, parapete ș.a.m.d. Aceste produse certificate respectă normativele specifice fiecărui domeniu și sunt

utilizate atât pentru amenajări rezidențiale, cât și din domeniul HORECA.

Elis Pavaje, liderul național al pieței de pavele și produse din beton vibropresat din România, oferă clienților HORECA soluții extinse și complementare de amenajare. Fie că e vorba despre

un hotel recent construit sau despre reabilitarea unui hotel cu renume, de amenajarea cu stil a curții și terasei unui restaurant sau de construcția unor piscine și centre SPA, produsele Elis Pavaje oferă distincție și eleganță de peste 27 de ani.

 

Iată 3 amenajări de top cu pavele și alte produse din beton vibropresat de la Elis Pavaje, cu funcționalități diferite, dar un numitor comun: calitatea certificată.

 

Centru de golf cu spații de cazare și agrement

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai nou teren de golf din România, Theodora Golf Club, oferind mai multe modele de pavele premium și standard pentru delimitări ale spațiilor verzi, realizarea zonelor pietonale și a parcărilor, precum și pentru amenajarea spațiului de relaxare, agrement și cazare. Pentru spațiile pietonale, arhitecții au ales pavele premium, din gama Antico și Umbra, iar pentru parcări au fost utilizate produse adecvate acestei

destinații, Elfix și Dreptunghi. Amenajarea a fost completată cu borduri, palisade și elemente de treaptă precum și blocheți. Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje.

 

Centru SPA cu piscină exterioară

Proprietarul acestui centru de recreere și relaxare a optat pentru un model cu aspect antichizat, antiderapant, pentru un plus de rafinament și confort. Culoarea deschisă a pavajului duce cu gândul la plajele cu nisip fin, auriu.

 

Pont: completați amenajarea cu un model de bancă realizată din pavele antichizate, de exemplu banca Resto de la Elis Pavaje.

 

Mall Park Lake – București

Elis Pavaje a livrat pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiențe de vedere, precum și blocuri de zid, elemente de gard și elemente de treaptă pentru amenajarea exterioară a

Park Lake, cel mai nou mall din București, inaugurat în 2016. Toate acestea acoperă o suprafață totală de cca 18.000 mp. Pentru delimitarea zonelor pietonale de cele verzi s-au folosit blocuri de zid premium, culoare travertin, cu aspect antichizat.

 

Mai multe detalii despre Elis Pavaje pe site-ul www.elis.ro
De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.