Un nou nivel în designul interior: profile pentru pereți; protecţii elegante pentru margini, muchii și colțuriÎn general, oamenii apreciază designul interior atunci când aspectul pereților este atractiv și bine definit. Decorarea pereților este tot mai costisitoare în cadrul proiectelor personalizate, dar efectele pot fi sub așteptări dacă nu există o preo cupare la fel de atentă pentru colțuri, margini, muchii sau acele zone de delimitare care au efecte este tice surprinzătoare, schimbând complet pers pectiva asupra spațiului. În plus și foarte important: orice tip de finisaj (vopseaua simplă sau decorativă, gletul, tapetul, tencuielile ornamentale, structurate, calcio-vecchio, panourile decorative etc.) au nevoie de o protecție, care să le prelungească durata de viață în contextul unui ritm intens de uzură.

 

Accente perfect integrate

În timp, prin frecare, lovire, întreținere curentă sau prin simpla atingere, orice tip de finisaj își pierde efectul decorativ, și asta mai cu seamă în zonele sensibile, sau puternic solicitate: margini, colțuri, muchii. Odată cu stratul final, se poate distruge și stratul de nivelare – glet, tencuială, gips-carton etc.

Profilele Küberit, mai discrete sau mai evidente, protejează, cu mare eficiență, toate aceste zone sensibile. Aceste profile au și un important rol decorativ, estetic, iar în faza de execuție reprezintă un real ajutor pentru aplicator, care obține o lucrare mai sigură, mai rapidă și de o rigoare ireproșabilă.

Pentru spațiile cu un grad de uzură ridicat, precum hoteluri, pensiuni, restaurante sau baruri, dar și în spitale sau cămine pentru seniori, cabinete medicale şi clădiri publice, consecințele utilizării și întreținerii frecvente pot fi atenuate mult cu ajutorul profilelor profesionale Küberit. Specialistul în amenajări le poate integra uşor în designul general, în finisajul pereților folosindu-le ca accente decorative.

 

Protejați colţurile!

Cu ajutorul colţarelor de protecţie robuste cu aspect de oţel inoxidabil, lucrările de renovare consumatoare de timp vor deveni mult mai rare, poate inexistente până la o nouă reamenajare. Datorită fixării solide, cu șuruburi sau prin lipire, profilul devine un reper și un element de siguranță pentru finisaj. Marginile pot fi de 20 x 20 mm sau 30 x 30 mm, garantând o priză optimă atât cu peretele, cât și cu finisajul (poate fi integrat în glet fără probleme). Tapetul sau finisajul pot avea grosimea de 1 mm, sau chiar 1,5 mm, integrând perfect designul profilului în aspectul general al peretelui. Profilul are o lungime de 2,7 m, permițând montajul dintr-o singură bucată, pentru o cameră de înălțime obișnuită. La cerere sunt disponibile colţare de calitate ridicată pentru protecţia colţurilor cu margini retezate, aşa-numitele “coroane de 45°”.

 

Prelucrare facilă

Există și profile ușoare pentru vopsele deco rative, tencuieli, tapet sau panouri cu grosime de până la 2 mm, care se pot prelucra ușor şi rapid. Colţurile exterioare şi interioare, precum şi profilele de separare sunt disponibile în fiecare caz, în variantele neperforat sau perforat. Varianta rotunjită a profilelor de protecție colțuri exterioare este mai potrivită în comparaţie cu cea clasică în unghi drept. O folie ataşată din fabrică pe suprafaţa vizibilă protejează profilul împotriva deteriorărilor în timpul montajului. La nevoie, datorită locurilor de îndoire predeterminate, profilele se pot adapta la eventualele sinuozități ale peretelui.

Aceste profile sunt disponibile în varianta eloxată, argintii, aurii sau cu aspect de inox periat fin, respectiv în varianta vopsite în câmp electrostatic, albe sau negre. În cazul unui design cu tapet, zugravul poate utiliza profilele ca reper de margine, astfel că poate executa ușor tăierea perfectă a finisajului la margine. Indiferent cum se utilizează profilul, la colţurile camerei, la glafuri sau la separarea suprafeţelor mari de perete, acestea reprezintă o protecţie sigură a marginilor şi colţurilor în orice situaţie.

 

Profile Systems GmbH & Co. KG

În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți la nivel mon dial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate şi progres. Satisfacția clienţilor, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul productor de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.

 

www.kuberit.com

 

De: SpaMagazin | 3 Oct 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.