Purify your body - noile pachete IAKI SPA

Femeie la terapie SPA

IAKI Spa, singurul centru complet de relaxare și întreținere din Constanța dedicat restabilirii frumuseții și echilibrului, propune și anul acesta oaspeților săi terapii revoluționare, ritualuri senzoriale și tratamente de ultimă generație într-o atmosferă intimă și fascinantă generată de aromele seducătoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză și muzica inspirațională. De asemenea, IAKI Spa oferă terapii Iyashi Dôme, în prezent fiind singura locație din Constanța care dispune de acest echipament. 


Terapii Iyashi Dôme la Iaki Spa!

IAKI Spa a inclus în meniul său terapiile cu IYASHI DÔME, un concept care are la bază razele infraroșii lungi de origine organică, reprezentând modul ce mai eficient și satisfăcător de a optimiza și a echilibra starea de bine a organismului. IYASHI DÔME folosește o tehnologie revoluționară ce face posibilă PURIFICAREA, REGENERAREA ȘI SLĂBIREA prin echilibrarea organismului din interior.
Inspirată de o formă tradițională de detoxifiere din Japonia - Suna Ryoho, o ședință IYASHI DÔME de 30 de minute produce o transpirație abundentă, echivalentă parcurgerii distanței de 20 de km, însă fără efecte secundare nedorite (producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanentă a corpului). În timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1.200 ml de apă, iar această transpirație este atât de profundă, încât va elimina și metalele grele din organism.

O ședință IYASHI DÔME asigură de asemenea arderea a până la 600 kcal.. În plus, căldura pătrunde până la 40 mm sub piele, stimulând circulația sângelui, care induce răspândirea căldurii în întregul organism. Pielea este astfel profund purificată și tonifiată.
Echilibrarea corpului din interior, acțiunea detensionantă asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă și susținerea eficientă a metabolismului au făcut ca acest program să fie foarte apreciat și de către sportivi.

Purify your body

Pachetul include:
  • 2 nopți de cazare cu mic dejun
  • 1 terapie Iyashi Dome / persoană
  • 1 masaj de drenaj limfatic / persoană
  • Acces Iaki Spa pentru: piscină, jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical

Iyashi Dome este terapia prin care organismul tău face primul pas către REGENERARE prin eliminarea toxinelor, a metalelor grele și a rezervelor nefolositoare de grăsime.
Tarif: 1060 lei
2 persoane / pachet
Oferta este valabilă în perioada 15.05 - 16.06.2016, în limita locurilor disponibile.
Supliment: vedere la mare gratuit, în limita locurilor disponibile.

Masajul de drenaj limfatic este un masaj ușor, combinat cu aplicarea unei presiuni ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie în organism. Asigură o curățare și o regenerare profundă a organismului și este recomadat în completarea curelor de detoxifiere.
Tarif: 960 lei
2 persoane / pachet
Oferta este valabilă în perioada 01.02 – 27.04.2016, în limita locurilor disponibile.
Supliment: vedere la mare gratuit, în limita locurilor disponibile.

Iaki Spa
Tel.: 0241 831 025
E-mail: reservation@iaki.ro
www.iaki.ro
www.iakispa.ro


De: SpaMagazin | 20 Apr 2016

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.