PISCINE SPAWELLNESSCENTRE BALNEARE

Spa Magazin

SunGarden Golf & SPA Resort

SunGarden Resort
SunGarden Golf & SPA Resort
este un domeniu realizat cu inimă şi pasiune. Imaginați-vă că aţi aterizat în Cluj-Napoca, al doilea oraş ca mărime din România și vă aflaţi conducând pe un drum retras, șerpuitor, în mijlocul pădurii, pe care veţi ajunge la o pajiște secretă! Acolo veți găsi SunGarden Golf & SPA Resort - un paradis pierdut, în mijlocul Poienii Cerbului, din Pădurea Baciu. Departe de tumultul orașului, SunGarden Golf & SPA Resort este o oază de liniște, care vă invită la relaxare, redescoperire de sine, dar și la derularea unor activități în natură, iar preferatele oaspeților sunt competițiile de golf organizate în cadrul Academiei de Golf SunGarden.

 

În cadrul resortului, regăsim SunGarden Wellness & SPA, un spaţiu edenic, în afara timpului, departe de stresul și grijile cotidiene. Stilat, elegant, intim, spa-ul completează perfect frumusețea naturală a împrejurimilor și creează un sanctuar al stării de bine, readucând la viață tradiții și tehnici de îngrijire străvechi, universale și oferindu-ți experiența trezirii senzoriale, a relaxării şi rejuvenării.  Toate terapiile minunate și circuitul complex al centrului Wellness & SPA sunt destinate unui beneficiu suprem: obținerea unei stări de pace, sănătate și confort personal.

 

Centrul Wellness & SPA are doua zone distincte: Aqua Experience si Amedeea Paradise.

Aqua Experience, cu designul său fermecător, ce cuprinde bazinul de hidromasaj și relaxare, bazinul de apă sărată, sauna cu infraroșu, baia turcească şi camera Tepidarium cu fotolii ceramice încălzite, reprezintă locul perfect pentru relaxarea trupului și a minții. O tradiție milenară, cu multiple beneficii pentru sănătate, este circuitul hidrotermal care reprezintă o practică de îngrijire și de întărire a imunității, prin contactul alternativ cu apa și aerul, la temperaturi și presiuni variabile. Acest procedeu este recomandat a se desfășura înainte de terapiile spa, pentru efectul de relaxare, detoxifiere și curățare a epidermei. Facilitățile din zona Aqua Experience includ și SPA Lounge - o zonă cu fotolii și mese pentru servirea unor băuturi şi preparate ușoare și sănătoase.

 

Zona de terapii spa este o oază de sunete liniștitoare, arome revigorante şi atingeri tămăduitoare, un loc unde natura se întâlneşte cu eleganța și rafinamentul. Zona cuprinde patru camere multifuncționale, printre care și un apartament privat SPA, care este dedicat cuplurilor. Aceste zone sunt disponibile pentru o gamă largă de tratamente: împachetări corporale, exfolieri, masaje, terapii străvechi, holistice, pietre, argilă, plante, îmbăieri - toate venind în întâmpinarea nevoilor speciale ale oaspeților.  

 

Cea de-a doua zonă a centrului este Amedeea Paradise, organizată sub forma unei grote, o călătorie seculară, unde ne putem încălzi și relaxa admirând vatra straveche. Această zonă aduce o experiență unică, ce vine în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, cu mai multe tipuri de saune: Aroma Sauna, cu lemn de cedru care are un parfum veșnic verde, Sauna Bio, Sauna sărată, Sauna finlandeză, care ajunge până la 100 °C. Un Hammamimpresionant, care vă oferă posibilitatea de a experimenta un autentic ritual de purificare și multe alte surprize. Un loc minunat pentru relaxare este și Mystic Relaxing Volcano - zonă de odihnă cu șezlonguri încălzite, plină de pace şi linişte, unde tăcerea e obligatorie şi nu sunt permise telefoanele mobile, în combinație cu alte câteva zone de socializare și relaxare, cum ar fi zona Water Tavern - zonă de socializare, citit, jocuri și cu o inpresionantă piscină cascadă cu jacuzzi. De asemenea, regăsim aici Ancient Fireplace, o zonă magică de relaxare unde se poate citi o carte, precum și Cold Water Pond, iazul de apă rece, recomandat pentru scurte îmbăieri după sesiunile fierbinţi de saună. Pe lângă toate acestea, centrul pune la dispozitie și o sală de fitness, pentru a vă păstra activi și sănătoși. Veţi găsi o sală spațioasă, cu o priveliște magnifică, dotată cu echipamente și accesorii moderne pentru body-building și cardio-fitness.

 

Una dintre principalele atracții ale resortului este reprezentată de compețițiile sportive, organizate în cadrul SunGarden Golf Club, la care participă jucători profesioniști de golf, dar și amatori, din România și din străinătate. SunGarden Golf Club este unul din cluburile de golf premier din România, situat în Transilvania Scopul clubului este de a face din Cluj și SunGarden Golf & SPA Resort o nouă destinație de golf pentru jucătorii de golf la nivel mondial.

 

Domnul Nicolae Căpușan, proprietar SunGarden Golf & SPA Resort spune că „golful este un sport care te califică la îndelungă răbdare, trebuie să ai nervi de oțel. Desigur, satisfacțiile sunt pe măsură, golful este un sport extraordinar, pentru că lucrează cu mintea, cu trupul, și, în același timp, cred eu, cu spiritul”.


Terenul de Golf SunGarden din Cluj are un traseu interactiv de 9 parcursuri, index de 33 par şi o aliniere totală de 2.211 de metri. Acesta este proiectat pentru a oferi o experienţă surprinzătoare pentru jucătorii de golf. Aşezat în Poiana Cerbului, din faimoasa pădure Baciu, acest scurt traseu sportiv îmbrăţişează cu adevărat generozitatea naturii, fiecare traseu fiind diferit ca stil şi decor. Parcursul de deschidere de par 3 porneşte dintr-un punct mai înalt şi se răsfrânge înspre o vale deschisă. Cel de-al doilea parcurs de 4 par se joacă de-a lungul marginii unei văi adânci înainte să îşi găsească drumul său spre green. Traseul 3, (par 4) este înconjurat de misterul romanţat al pădurii Baciu. La al 4-lea traseu de 3 par, privirea jucătorilor este furată de o limbă de pămînt mărginită de ape. Parcursul 5 (par 5) este situat într-o pajişte liniştită la umbra capelei vechi. Scurtul parcurs 6 (par 3) necesită o lovitură gutty tee, înspre un green aflat chiar pe marginea unei prăpăstii mlăştinoase. Traseele 7 (par 4) şi 8 (par 3) traversează o pajişte ondulată, furată pădurii, iar în final cel de–al 9-lea parcurs (par 4), conduce jucătorii, peste o vale adâncă ce şerpuieşte printr-un câmp deschis, spre un green situat pe un platou înalt.

Cu toate provocările şi particularităţile sale, terenul de golf oferă o adevărată premisă pentru delectarea tuturor jucătorilor, într-un cadru natural de poveste.

 

SunGarden Golf & Spa Resort
Recepţie:

Tel.: +40 735 888.000
E-mail: office@sungardenresort.ro

Spa:
Tel.: +40 735 888.001

E-mail: spa@sungardenresort.ro 
www.sungardenresort.ro

De: SpaMagazin | 17 Apr 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.