Bursa și Forumul de Turism Balnear, 24-27 septembrie 2014, Băile Felix

Baile FelixCea de a X-a ediție a Bursei și Forumului de Turism Balnear se va desfășura anul acesta la Băile Felix în perioada 24 - 27 septembrie 2014. Această manifestare de tradiție s-a înscris pe lista evenimentelor de prim rang din turismul autohton și este urmărită cu interes de mediul de afaceri, dar și de specialiștii străini în domeniu, interesați de evoluția unităților balneare din țara noastră. La manifestare este invitat să participe un număr important de agenții de turism, investitori și administratori de unități specializate, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, asociațiilor din turism, mass-media.

Evenimentul este structurat pe două module: o expoziție în cadrul căreia este prezentat potențialul balnear și de sănătate, prin prisma infrastructurii, a programelor și serviciilor specializate, respectiv un forum de dezbateri care să acopere nevoia de informații de actualitate, de schimburi de opinii și experiență cu și între specialiștii din domeniu, din țară și din străinătate.
Vă reamintim că ultima ediție s-a defășurat la Saturn, în septembrie 2013, și a avut un succes deosebit, la manifestarea care a durat patru zile participând inclusiv oficialități de cel mai înalt rang din cadrul ministerului de resort. Un articol pe tema aceasta a publicat și revista noastră, membrii redacției participând la manifestare. A fost o ocazie pentru noi să întânim personalități de referință din turism și să ne facem o idee de ansamblu asupra a ceea ce reprezintă turismul balnear în context românesc și european. Aici puteți vedea câteva imagini de la cea de-a IX-a ediție a Bursei și Forumului de Turism Balnear.

Informații suplimentare despre condițiile de participare sau despre orice alt subiect pe această temă puteți obține de la organizatorul evenimentului:
Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR)
E-mail: optbr@bluescreen.ro; office@romanian-spas.ro
Tel.: +40 21 322 01 88
Website: http://spas.ro

De: SpaMagazin | 5 Aug 2014

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.