Decotex – amenajari cu finisaje de top

Decotex – amenajari cu finisaje de top

Spatiile destinate tratamentelor si diverselor proceduri dintr-un centru wellness ori balnear trebuie sa fie estetice, durabile si, mai ales, igienice. Normativele, bunele practici, grija fata de cei tratati si fata de personal impun amenajari interioare sigure, usor de igienizat, ignifuge si rezistente la multitudinea de solicitari care intervin.


Servicii integrate Decotex: alegerea materialului, livrare, punere in opera, garantie si servicii de intretinere ulterioara.

Tapet special  VESCOM

Avantajul major pe care il ofera Decotex este tocmai faptul ca ofera servicii de amenajare personalizata a peretilor si tavanelor, utilizand un sortiment de tapet special conceput pentru acest tip de spatii, inclusiv medicale: VESCOM – furnizor de solutiilor complete pe baza de tapet premium (www.vescom.com).
Pe langa rezistenta deosebita si marea varietate de modele si culori disponibile, care creeaza o atmosfera primitoare deopotriva pentru pacienti si personal, tapetul Contract Vescom este ignifug, antibacterian, lavabil si rezistent la zgarieturi. Tapetul Vescom aduce cu sine avantajul solutiilor bio-proof, integrate in procesul de productie al materialului si recunoscute pentru ca stopeaza dezvoltarea mucegaiului, microorganismelor si bacteriilor (E coli, staphilococul auriu etc.).
Pentru spatiile extrem de solicitate in procesul de curatenie si intretinere, a fost dezvoltat sistemul Tedlar, o pelicula invizibila de PVF (poliflorura de vinil), ultrarezistenta la efectul coroziv al solventilor si chimicalelor.

Mocheta design EGE

In spatiile aferente (receptie, birouri, sali de asteptare etc.), precum si in spatiile de cazare, atunci cand este vorba despre un hotel, Decotex poate intregi amenajarea cu mocheta furnizata de producatorul scandinav EGE (www.egecarpet.com) - unul dintre liderii mondiali in domeniu.
Gratie tehnologiei avansate folosite in fabricatie, la EGE limitele  de amenajare a spatiilor sunt trasate doar de imaginatie. Solutiile EGE l-au convins inclusiv pe renumitul creator de moda Christian Lacroix, care a realizat un design unicat pentru mocheta, expus in prezent la muzeul de arte frumoase Reattu.
Mocheta EGE: clasa de trafic intens 33, tratament antimurdarire, ignifugare, caracter antistatic, compozitie 80% lana - 20% poliamida.

Decotex Design
Showroom: Bld. Nicolae Titulescu 117,
011135 BUCURESTI
Telefon: +40 723 688104
E-mail: office@decotex.ro
Web: www.decotex.ro


De: SpaMagazin | 30 Dec 2013

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.