COMUNICAT DE PRESĂ ROMEXPO te invită la BIFE – SIM 2021 – Ediție specială cu vânzare! Evenimentul reunește companii din industria de mobilier, echipamente și accesorii


În perioada 23 – 26 septembrie, ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, organizează BIFE – SIM 2021– ediție specială cu vânzare.

Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 și pe spațiul exterior al Centrului Expozițional ROMEXPO, prezentând noutățileanului 2021 din domeniul mobilei și decorațiunilor interioare.

„Ediția din 2021 a BIFE SIM se desfășoară sub semnul revenirii la normalitate. Organizăm evenimentul în Centrul Expozițional ROMEXPOși pe platformele exterioare, respectând legislația și recomandările autorităţilor. Știm că a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea și că industria mobilei a avut de suferit, însă doar împreună putem să readucem publicului bucuria de a participa la evenimente în format fizic și de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinși că promovarea produselor și serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiție din participarea la BIFE SIM, lansăm invitația de a ni se alătura și în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România și străinătate”, transmite Mihai Costriș, Director Executiv ROMEXPO.

ConceptulBIFE – SIM 2021are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe.

În plus, la #BIFESIM2021publicul are posibilitatea să achiziționeze piese de mobilier și accesorii decorative la prețuri speciale, ediția de anul acesta fiind una cu vânzare.

În aceeași perioadă cu BIFE – SIM se desfășoară și COSMETICS BEAUTY HAIR 2021Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporaIă și coafură.

 

Program de vizitare

23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPOse va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 


 

De: SpaMagazin | 22 Sep 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.