Belaqva SPA & Vitality Wellness Club

Belaqva SPA - Hotel Kronwell, Brașov

Belaqva SPA - Hotel Kronwell, Brașov


Stefano Cattaneo, General Manager al companiei multinaționale Wellness Laghetto, și arhitectul brașovean Dumitru Dima și-au unit forțele în vederea realizării unui proiect de excepție – Belaqva SPA din cadrul Hotelului Kronwell. Designul sofisticat, facilitățile spectaculoase, funcționalitatea, respectiv calitatea materialelor și obiectelor folosite confirmă încă o dată poziția de lider și excelența în execuție a grupului Laghetto.

Belaqva SPA se întinde pe o suprafață de 1.400 m2 și a fost poziționat strategic în apropierea liftului din clădirea hotelului. Astfel, după ce oaspeții au părăsit încăperile Spa-ului în urma tratamentelor efectuate, ei vor putea păși imediat în lift, fără a fi nevoiți să străbată coridoarele publice ale clădirii. Sala de așteptare duce către un vestiar spațios, poziționat într-o zonă intimă, dar foarte ușor accesibilă. Vestiarul permite accesul spre zona termală, piscină, piscina whirlpool, zona de înfrumusețare, zona VIP, respectiv centrul fitness.
Zona termală a fost concepută sub forma unui traseu pluri-senzorial. Intrând în această zonă, vizitatorul este cuprins de arome și de sunetul liniștitor al apei. Ambianța este completată de lumina obscură și mozaicurile din sticlă și piatră care învelesc pereții încăperii. Înăuntru, se găsesc diverse elemente: o saună mare și panoramică, un duș emoțional prevăzut cu ceață artificială rece, ploaie tropicală și facilități de aromoterapie, un duș scoțian cu alternanțe de apă rece și caldă, plin de culori și arome, o încăpere cu fântâna de gheață și ceață artificială rece menită să creeze șocul termic și o cabină de sare pentru thalassoterapie. Zona de relaxare, supranumită și „camera viselor”, este acoperită cu piatră și prevăzută cu paturi ergonomice, încălzite și îmbrăcate în mozaic.
Întregul spațiu beneficiază de încălzire în pardoseală. Lumina este distribuită uniform în așa fel încât să stârnească emoții și să pună în evidență aspectul pereților îmbrăcați cu finețe în mozaic și piatră. Din zona termală sau de pe culoar pot fi accesate piscina clasică, respectiv piscina whirlpool, aflate în zone prevăzute cu șezlonguri de relaxare și o fântână de perete. Ambele facilități au fost construite cu ajutorul tehnologiei Overflow, un sistem marca Laghetto. Piscina Whirlpool este echipată cu un sistem de stimulare pluri-senzorială, prin prisma mișcărilor apei și a luminii distribuite strategic.
Zona de înfrumusețare cuprinde echipamente de ultimă generație, precum și o zonă VIP în care se efectuează masaje de cuplu. Tot aici, există două produse Laghetto de top: o saună și o cameră cu aburi, ambele fiind caracterizate de eleganță desăvârșită și materiale prețioase. Sauna este îmbrăcată în stejar și frasin tratat termic, în timp ce camera cu aburi este acoperită cu Corian și sticlă lăcuită.

Vitality Wellness Club - complexul hotelier Ramada Plaza

Vitality Wellness Club - complexul hotelier Ramada PlazaVitality Wellness Club, unul dintre cele mai noi cluburi de sănătate din nordul Bucureștiului, este un alt proiect recent realizat sub marca Wellness Laghetto, rezultat al colaborării dintre domnul Stefano Cattaneo, General Manager al Grupului Laghetto, și arhitectul Mihai Ionescu. Complexul se întinde pe o suprafață de peste 3.000 mp și cuprinde următoarele facilități: piscină interioară semi-olimpică, zonă de fitness de peste 700 m2, baie de aburi, saună uscată, frigidarium, piscină în aer liber, jacuzzi all seasons, vestiare.
Publicul țintă al Vitality Wellness Club cuprinde trei categorii: oaspeții celor două hoteluri (accesul la club fiind inclus în cazare pentru clienții Hotel Ramada Plaza și contra-cost pentru cei de la Hotel Ramada Parc), persoanele fizice care locuiesc în nordul capitalei, respectiv clienții corporate care posedă abonamente.
Piscina interioară semiolimpică este iluminată natural în timpul zilei, în timp ce seara este decorată cu lumini arhitecturale. Este prevăzută cu fântâni de apă și jeturi de hidromasaj, iar clorul folosit pentru întreținere este sub formă de sare, nefiind dăunător organismului. Tot zona piscinei cuprinde și un bar la care clienții pot servi cocktail-uri și sucuri naturale.
În cadrul Vitality Wellness Club se regăsesc două tipuri de saună: saună finlandeză uscată la 90°C și saună umedă (baie de aburi) la 55°C. În ceea ce privește fântâna de gheață, este demn de menționat faptul că această facilitate are drept rol normalizarea temperaturii corporale după efectuarea unor tratamente / ritualuri precum baia de aburi sau sauna.
Toate serviciile și facilitățile au fost proiectate și realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii existente pe piață, iar despre rezultatul final se poate spune că asigură la cote absolute atât confortul, cât și funcționalitatea proiectului. Noul centru wellness Vitality aspiră astfel la o poziție de top pe plan național, atât din punctul de vedere al suprafeței, cât și din perspectiva echipamentelor și tehnologiilor utilizate, respectiv a calității finisajelor și a designului general.
De: SpaMagazin | 5 Aug 2014

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.