Hotel Internaţional – Băile Felix

Băile Felix reprezintă cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privința numărului locurilor de cazare. Vechile documente atestă utilizarea băilor în tratarea diverselor afecțiuni încă din anul 1000, când izvoarele termale au fost descoperite de călugărul Felix, parohul mănăstirii din Szentmárton (Sînmartin). Între 1711 şi 1721 apar primele așezăminte organizate pentru tratament, sub numele de „Baia lui Felix”, iar în 1885 se captează un nou izvor, cu o temperatură de 49°C. Factorii naturali de cură reunesc apele minerale termale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, silicioase şi oligometalice, apele deținând o mineralizare totală de 986 mg/l.
 
Indicații terapeutice
Afecțiuni reumatismale inflamatorii, degenerative abarticulare, afecțiuni post-traumatice, afecțiuni neurologice periferice și centrale, afecțiuni ginecologice și asociate (boli de nutriție și metabolism, boli endocrine).
 
Baile Felix - 1S.C. Turism Felix S.A. este principalul operator de turism din stațiune, deținând în portofoliu hotelurile Internațional, Termal, Nufărul, Poienița, Mureș și Someș. În plus, oferta e întregită de Ştrandul Felix, aqualand-ul staţiunii, un modern şi atractiv centru de recreere, primul de acest gen din nord-vestul României. Imagine emblematică pentru staţiunea Băile Felix încă de la începutul secolului XX, Ştrandul Apollo, deschis tot timpul anului, are patru piscine cu apă termală, dintre care una acoperită, integral renovate în decursul ultimilor trei ani. Printre noile dotări se numără şi climatizarea spaţiilor interioare, precum şi echiparea şi modernizarea vestiarelor şi a barului de zi.

Baile Felix - 2Redeschis în anul 2007, Hotelul Internațional este un centru modern de cură balneară, relaxare și conferințe, dispunând de 340 locuri de cazare, 110 în camere duble, 80 în camere single și 20 de apartamente. Restaurantul de 300 locuri, cele 2 săli de conferințe cu 120-200 locuri, sala de fitness, centrul wellness, cele 2 piscine interioare și 3 exterioare fac din această locație de 4 stele destinația ideală pentru un sejur deosebit şi un reper în industria ospitalităţii.
 

Dotări SPA Hotel Internațional

  • Bazin welness cu hidromasaj
  • Hidroterapie
  • Masaj
  • Hidromasaj complex
  • Jacuzzi
  • Saună
  • Dușuri speciale cu cromoterapie sau aromoterapie


De: SpaMagazin | 26 Aug 2013

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.