FLUIDMASTER – soluții inovative pentru igiena perfectă a toaletelorFluidmaster este un furnizor mondial de soluții sanitare complete, comercializate sub brandurile Fluidmaster®, SCHWAB®, WISA®, LIV® și TORBECK®. Rezistența în timp de excepție a soluțiilor sanitare Fluidmaster se bazează pe concentrarea noastră necontenită asupra satisfacției clienților și asupra inovației în tot ceea ce facem. Considerăm că această abordare strategică către creșterea la nivel global este cea mai bună modalitate de a ne extinde amprenta în piață, începând de la baza acesteia, precum și de a ne sprijini partenerii de producție, de distribuție și de afaceri din întreaga lume. Prin punerea în aplicare a sinergiilor, datorită fundației puternice a tuturor companiilor din cadrul Corporației Fluidmaster, oferim o gamă completă de rezervoare de înaltă calitate, atât încorporate, cât și expuse, cadre, sifoane, capace de toaletă, valve de umplere, valve de golire, precum și numeroase accesorii pentru nevoi diferite atunci când vine vorba despre baie sau de mediul sanitar la nivel profesional.

 

O nouă generație de sisteme sanitare inteligente

Recent, Fluidmaster și IPEE și-au unit forțele și cunoștințele pentru a dez­vol­ta noi soluții în ingineria sanitară, primele produse ale acestei colaborări fiind o serie de sisteme sanitare inte­li­gen­te revoluționare. Acestea au com­­­­binat avan­tajele tehnologiei Fluid­master a senzorilor infraroșii cu ca­pa­­citatea IPEE de a detecta utilizarea efec­tivă. Combinând infraroșiile cu de­tec­tarea utilizării, putem preveni spălarea neintenționată a vasului de toaletă sau a pisoarului. Un astfel de vas de toaletă sau pisoar nu va mai reac­țio­na la mișcarea accidentală a utili­­zatorului din fața acestuia. Aceste produse sunt cea mai bună soluție pentru cel mai înalt nivel de igienă ne­cesar, inclusiv în aceste momente în care luptăm împotriva virusului COVID-19.

 

Economii și securitate semnificative

Prin reducerea considerabilă a nu­mărului de spălări nedorite, suntem capabili să reducem cantitatea de apă consumată, ceea ce aduce economii importante. De asemenea, costurile de întreținere sunt reduse semnificativ prin prevenirea revărsării. Proprietarul, ope­ra­torul sau ad­ministratorul unității Horeca nu numai că oferă utilizatorilor săi o experiență confortabilă și igienică, ci și reduce costurile de exploatare și întreținere.

 

Aplicație largă

Toaletele inteligente sunt o alegere deosebit de bună în orice spațiu pu­blic, comercial sau Horeca, în aero­porturi, școli, instituții, benzinării, clădiri de birouri sau fabrici. Oriunde este importantă igiena, aceste sisteme inte­ligente de salubrizare își de­monstrează rentabilitatea, investiția amortizându-se extrem de rapid.

 

Vase de toaletă complete

Tehnologia IPEE Spectre constă în două sisteme de detectare care lu­crează perfect împreună pentru a crea cea mai bună metodă de tragere a apei cu acționare fără atingere de pe piață. Un senzor de prezență performant detectează când o persoană stă pe toaletă, iar un alt senzor monitorizează în mod constant ce se întâmplă în inte­riorul vasului: se verifică atât nivelul apei, cât și concentrația.

Echipamentul va trage apa doar dacă ambii senzori indică faptul că toaleta a fost utilizată și utilizatorul s-a ridicat în picioare. Prin perfecționarea tehnologiei de detec­tare, IPEE Spectre elimină așadar ac­ționările false ale sistemului de tra­gere a apei o dată pentru totdeauna.

Baza pentru pachetele de toaletă este rezervorul ascuns LIV-FIX WC 3800. Deci, puteți opta nu doar pentru soluții cu clapetă de acționare, ci și cu spălare fără atingere (cu sistemul Spectre integrat în produs), alături de rezervorul ascuns LIV-FIX WC 3800. Pentru oferta noastră standard, consultați http://ro.liv.si/produs/spalare-fara-atingere.

 

Integrare perfectă

Toate pachetele de pisoare IPEE includ un pisoar din ceramică durabil și de înaltă calitate. Designul minimalist dar rafinat al pisoarelor IPEE se po­trivește perfect în fiecare baie sau spă­lător.

Pachetele de pisoare Plus și Pre­mium (U3 și U5) sunt acoperite cu gla­zură ceramică Hydrofobe+. Acest înveliș garantează că produsele vor fi ușor de curățat și vor oferi o igienă perfectă, având o suprafață extrem de netedă, unde murdăria și bacteriile nu pot persista. Tehnologia IPEE de tra­gere a apei este proiectată și dez­vol­tată pentru a fi încorporată com­plet în par­tea din spate a pisoarelor.  Aceasta de­ține toate funcțiile inteligente pe care le așteptați de la un sistem modern de tragere a apei și multe altele! De­oa­rece sistemele de tragere a apei sunt montate complet invizibil pentru uti­lizator, acestea sunt foarte rezistente la vandalism, ceea ce le face ideale pentru obiectele sanitare.

 

Trei opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră

Fiecare pachet IPEE este furnizat conform modelului standard, cu toate funcțiile pe care le necesită obiectele sanitare moderne. Cu toate acestea, înțelegem că uneori cereți mai mult. Acesta este motivul pentru care toate produsele noastre sunt disponibile în trei opțiuni: Basic, Plus sau Premium.

Sistemele încastrate Fluid­mas­ter constituie o alegere excelentă pentru echiparea camerelor de baie și a gru­purilor sanitare.

Rezervoarele de toaletă moderne, perfecte din punct de vedere teh­no­logic, fiabile, eco­no­mice și silențioase asigură o funcționare impecabilă și sunt invizibile. Clapetele oferă posibilitatea de a folosi o can­titate mai mare sau mai mică de apă, pentru un consum res­ponsabil. Acestea pot fi din material plastic de înaltă calitate, care rezistă și își păstrează culoarea la diverse tipuri de solicitări, din sticlă ranforsată, lemn, plexiglas, oțel inoxidabil, aliaje de zinc sau aluminiu. De asemenea, clapetele mecanice și electronice pentru pisoare sunt de dife­vrite culori și forme, fiind con­fec­ționate din materiale diverse.

 

Fluidmaster - România

Marius Gioroc - Country manager

Tel.: +40 770 23 04 25

Email: mgioroc@fluidmaster.com

Web: http://ro.liv.si

De: SpaMagazin | 12 Oct 2020

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.