Inovații biotehnologice pentru o mai bună igienizareCompania Pollet, înființată în 1763, este o afacere de familie cu o istorie de peste opt generații, specializarea sa fiind cercetarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor de curățenie și igienizare. În calitate de pionier în domeniu, Pollet a acumulat cunoștințe deosebit de valoroase, în special în zona biotehnologiei și curățeniei sustenabile, ecologice. Pollet oferă soluții performante, eficiente din punct de vedere al costurilor și cu valoare adăugată, care combină produse performante și servicii personalizate.

 

Soluții biotehnologice

Spa-urile, centrele de wellness și hotelurile sunt medii ideale pentru dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor, care pot crea mirosuri neplăcute. Curățarea suprafețelor cu produse biotehnice vă ajută să distrugeți și să evitați aceste mirosuri neplăcute:

1)      Enzyflash:produs enzimatic ce elimină mirosurile neplăcute printr-un mecanism cu acțiune triplă - parfumul acoperă mirosurile deranjante imediat, factorul de inhibiție captează mirosurile, iar enzimele distrug sursa acestora, prevenind reapariția.

Puteți utiliza acest produs pentru coșuri de gunoi urât mirositoare din vestiare, pantofi de sport, etc. pulverizând produsul pe suprafața dorită.

2)      Enzysaneste un produs biotehnic care elimină mirosurile neplăcute prin intermediul aceluiași mecanism cu acțiune triplă. Acțiunea sa va dura mai mult, deoarece conține și bacterii benefice, care vor produce enzime ce continuă să elimine murdăria și după aplicare! Bacteriile sunt activate imediat ce diluați în apă produsul concentrat. Enzysan poate fi utilizat și ca produs de curățare a suprafețelor din băi, piscine, dușuri, canale de scurgere, pardoseli, parcări etc., fără să lase urme sau să deterioreze.

3)      Enzybloc este un produs enzimatic solid ce elimină mirosurile neplăcute și depunerile de calcar. Poate fi utilizat în toalete, canale de scurgere ș.a., rămânând activ timp îndelungat, cu un parfum proaspăt.

4)      Enzygela fost creat în ideea că este important să nu combinați produse biotehnologice cu alte produse chimice care ucid enzimele și bacteriile benefice. Astfel, Pollet a creat inclusiv un gel care poate fi aplicat la interiorul vasului de toaletă, care elimină mirosurile neplăcute, depunerile de calcar și curăță toaleta.

5)      Tapineteste un produs de curățare spumant pentru mochete, cu acțiune puternică de eliminare a mirosurilor și petelor. Acesta face mochetele să arate ca noi utilizând o perie, puțină apă și un aspirator normal. Enzimele și bacteriile benefice din acest produs fac ca acțiunea de eliminare a mirosurilor să dureze mult mai mult decât cea a unui produs chimic normal.

 

 

Produse de curățenie cu certificare ecologică

Pentru domeniul hotelier, al restaurantelor și Spa-urilor, Pollet a creat o gamă completă de produse care vă ajută să igienizați spațiile într-un mod eficient economic și prietenos cu mediul înconjurător! Această gamă cuprinde patru produse distincte care nu se înscriu în nicio categorie de risc în varianta diluată, au un parfum plăcut și poartă eticheta Ecolabel pentru Europa.

1)      PolGreen Odor Line Indoors - dezvoltat special pentru curățarea unor suprafețe precum oglinzi, uși, pereți, birouri, pardoseli etc.

2)      PolGreen Odor Line Neutral - produs cu pH neutru, dezvoltat pentru curățarea pardoselilor din plastic, vinil sau linoleum, ciment sau gresie.

3)      PolGreen Odor Line Sanitary - pentru curățarea, degresarea și eliminarea depunerilor de calcar în grupurile sanitare.

4)      PolGreen WC - un gel excelent pentru curățarea depunerilor de calcar din toalete.

 

Toate aceste produse sunt fabricate din ingrediente naturale, provenite din surse regenerabile, iar parfumul lor este cel mai puternic și de lungă durată dintre toate produsele ecologice de pe piață! Codul cromatic este vizibil și după diluare, ceea ce previne utilizarea unui produs nepotrivit pe suprafața dorită.

 

Produse distribuite în România de Multi Cleaning System

Str.George Șincai nr. 6-8

Alba Iulia

0736 631 945

comenzi@multicleaning.ro

www.multicleaning.ro

 

De: SpaMagazin | 3 Oct 2018

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.