Programul Bona pentru Curățarea Parchetului

Pardoseala parchet

Estetica și siguranța pardoselilor interioare din lemn, fie că vorbim despre parchet sau dușumea, depend fundamental de întreținerea și revitalizarea lor, proces care în hoteluri sau pensiuni, centre Wellness / Spa sau săli de fittness, reprezintă o provocare pentru orice proprietar sau operator. Acesta nu își permite să întrerupă activitatea locației pentru câteva zile sau chiar mai mult, de aceea are nevoie de o soluție rapidă, eficientă și de calitate, care să facă față traficului și să pună în evidență noblețea lemnului. Vorbim, în fond de respectul pe care trebuie să îl arătăm oaspeților noștri.

 

Parchetul tratat cu hardwax oil este murdar și pătat. Parchetul uleiat este foarte uzat. Parchetul lăcuit a început să arate mătuit și lipsit de viață. Peste tot în lume, proprietarii de pardoseli private sau comerciale, inclusiv din ospitalitate, întreabă mereu care este cea mai bună cale de a restaura frumusețea parchetului. Fie că vorbim de un mare aeroport, un hotel sau o locuință, răspunsul corect depinde de starea suprafeței și a tipului de pardoseală. Programul Bona pentru tratarea parchetului cuprinde soluţii corecte şi clare pentru remedierea pardoselilor din lemn, în funcție de starea acestora, și se adresează cu precădere clientului comercial, pentru care timpul înseamnă bani şi aduce beneficii clare deopotrivă pentru proprietar și parchetar.

Având decenii de experiență și lucru împreună cu meșterii parchetari, Bona vă oferă un răspuns simplu și clar: Programul Bona de Tratare a Parchetului, cu 3 tipuri diferite de tratament în funcție de nevoia parchetului.

 

Bronze: Curățare profundă & Protecție

Silver: Șlefuire intermediară & Refinisare

Gold: Șlefuire completă & Finisaj nou

 

Ofertele Gold, Silver și Bronze deschid calea unei relații mai apropiate între posesorul pardoselii din lemn și meșter. Este un model clar despre cum trebuie îngrijit parchetul pe întregul său ciclu de viață. De aceea, Bona vă sprijină cu un model de Contract de Servicii și ghiduri de întreținere, ca să fie mai simplu pentru ambele părți. Rezultatul va fi o pardoseală frumoasă și durabilă.

 

Păstrează frumusețea podelei în permanență

• Extinde durata de viață a parchetului

• Reduce costurile și timpul de întrerupere a activității

 

Revitalizare eficientă în timp scurt cu Tratamentul Bronze

Tratamentul Bronze este o nouă metodă eficientă de a păstra frumusețea parchetului, readucând instant la viață parchetul mohorât. Revitalizarea rapidă furnizează rezultate remarcabile între renovări, iar podeaua este gata în mai puțin de o jumătate de zi lucrătoare. Folosind mașina Bona Power Scrubber și detergentul special Bona Deep Clean Solution, suprafața parchetului este eficient curățată în profunzime astfel încât cele mai persistente urme de grăsime, murdărie sau încălțăminte sunt îndepărtate. Apoi, podeaua este pregătită să primească un strat proaspăt de polish, ulei sau Bona Wax Oil Refresher, în funcție de tipul finisajului. Parchetul va arăta ca nou în doar cîteva ore!

 

Restaurare pentru o viață mai lungă cu Tratamentul Silver

Atunci cînd finisajul protector al parchetului este ușor pătat sau prezintă urme de ușoară zgâriere, Tratamentul Silver îi poate restaura eficient frumusețea originală. Este o alternativă excelentă la renovarea completă, timpul de întrerupere a activității fiind foarte scurt. Abrazivele  ultraperformante Bona Diamond se folosesc la pregătirea suprafeței pentru îndepărtarea semnelor de uzură și zgâriere. Suprafața șlefuită perfect și neted se poate reacoperi cu Bona Traffic HD, conferind parchetului un nou strat de protecție durabilă și perfect lipit de stratul anterior. Restaurarea frumuseții parchetului și prelungirea duratei sale de viață este acum gata peste noapte!

 

Renovare pentru frumusețe totală cu Tratamentul Gold

Când parchetul este deteriorat serios sau îngălbenit, cu zgârieturi adânci și arată lipsit de viață, este recomandat Tratamentul Gold. Alegând Tratamentul Gold, parchetul beneficiază nu doar de o reînnoire a frumuseții și protecției, dar aveţi posibilitatea de a schimba întregul aspect al podelei. Renovarea completă include șlefuire totală până la lemnul crud folosind gama noastră completă de mașini de șlefuit si abrazive de înaltă performanță. Cu Bona Dust Care System (DCS), o unealtă excelentă pentru șlefuire fără praf, se asigură un mediu sănătos și sigur pentru meșter și beneficiar. Parchetul șlefuit complet este retratat cu oricare dintre finisajele Bona care se potrivesc cel mai bine necesităților podelei. Este ca ș icum aveți o nouă podea cu posibilități infinite.

 

Bona România SRL: Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

 bona.romania@bona.com

 www.bona.com 

De: SpaMagazin | 22 Dec 2015

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.