Stejarii Country Club: wellness la superlativ (2)

Stejarii Country Club, wellness

În cadrul proiectului Stejarii Country Club din București, compania Laghetto s-a ocupat atât de realizarea centrului de relaxare Shiseido SPA, cât și de construcția piscinelor din incinta complexului. Fiind vorba despre una dintre cele mai importante investiții europene în domeniul wellness, se poate spune că Piscine Laghetto și-a reconfirmat prin această lucrare poziția de lider la nivel internațional.

Stejarii Country Club respectă întocmai aspectele ce caracterizează orice proiect Laghetto: dimensiunea generoasă a spațiilor, eleganța formelor interioare, precum și rafinamentul de care obiectele și materialele folosite dau dovadă. Luxul și eleganța în materie de design se îmbină cu caracterul practic al facilităților și serviciilor oferite, iar consumatorul final are astfel parte de o experiență completă, care se adresează în egală măsură trupului și spiritului.
Execuția centrului Spa și a piscinei interioare reprezintă rezultatul eforturilor unei echipe de succes, formată din Stefano Cattaneo, director general al Piscine Laghetto și Wellness Laghetto, Helen Coulon și Shoko Nishimura.

Piscine Laghetto a conceput spațiile trasate pe volumul interior al clădirii astfel încât acestea să ofere o modalitate de utilizare personalizată, dar în același timp generoasă. Printre caracteristicile generale ale proiectului în ansamblu se numără:
 • confortul și siguranța: dimensionarea și repartizarea sinergică a spațiilor, a traseelor și a serviciilor se datorează experiențelor bogate ale membrilor echipei, care au coordonat în cariera lor realizarea unora dintre cele mai renumite centre wellness internaționale;
 • eleganța și impactul estetic multisenzorial: designul, interpretarea tematică a stilurilor, utilizarea corectă a luminilor, culorilor, transparenței, volumelor, respectiv a conexiunilor vizuale și senzoriale dau naștere unei armonii între modernitate și elementele naturale (pâmânt, plante, cer, soare);
 • eficiența operațională și eficacitatea gestionării departamentelor strategice:
  o    recepție;
  o    zonă SPA;
  o    zonă de relaxare;
  o    zona de piscine.

Prin realizarea zonei wellness din cadrul uneia dintre cele mai importante investiții sportive din Europa – Stejarii Country Club – Piscine Laghetto devine lider autohton în sectorul de centre wellness și piscine. În cadrul proiectului, compania Laghetto s-a ocupat de proiectarea și construcția unei piscine semiolimpice, a unei piscine pentru copii, a unei piscine Vitality cu diverse atracții acvatice (trei fântâni cervicale, hidromasaj, gheizere și blowere), precum și de realizarea a trei saune finlandeze, trei băi turcești, un hammam și un cabinet cu duș Vichy. Contribuția Laghetto acoperă mai multe niveluri de lucru, printre care se numără conceptul, designul, proiectarea și execuția.

De: SpaMagazin | 3 Dec 2014

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.