Piscine montate rapid, la o calitate ireproșabilă - de la 3G Sport, Kiturile cu panouri de oțel

Piscina cu montaj rapid

Piscina este percepută ca o lucrare complexă, a cărei realizare sau renovare necesită un efort logistic important și un timp de execuție îndelungat, care nu se poate extinde și în sezonul rece. Ce-ați spune dacă v-am demonstra că lucrurile se pot petrece mult mai rapid, mai eficient ca preț și în condiții deosebite de calitate? Vă prezentăm în continuare piscinele realizate din panouri de oțel de la 3G Sport și kiturile de piscină care pot fi obținute cu ajutorul acestor panouri, produse care fac din montarea unei piscine o lucrare mult mai simplă și cu rezultate excepționale.

 

În principiu, lucrurile sunt simple și clare. Piscina va avea structura de rezistență compusă din  panouri prefabricate din oțel zincat special, impermeabilizat, iar apoi se va realiza finisarea cu membrană din PVC armat. Panourile sunt consolidate cu suporturi laterale de rigidizare (montanți) fixate cu ajutorul unor șuruburi zincate, iar continuitatea dintre panouri este asigurată prin fixarea în șuruburi, fără sudură, evitându-se astfel punctele critice existente la piscinele tradiționale. Toată această structură se va monta pe o placă de beton care reprezinta radierul piscinei, sau, în cazul unei renovări, pe structura unei vechi piscine de beton. Panourile de oțel zincat pot fi folosite deci și la renovare sau modernizare, tehnologia aceasta de refacere a cuvei, a sistemului de recirculare a apei și a hidroizolației fiind denumită de producători ”RenovAction”.

 

Avantajele sunt importante:

·         Timpul de montaj și punere în funcțiune sunt diminuați considerabil;

·         Sunt perfect demontabile și nu necesită autrizație de construcție; 

·         Această tehnologie nu este limitată de temperaturile scăzute; 

·         Se pot instala pe orice tip de teren, cu o reducere semnificativă a lucrărilor edilitare;

·         Posibilitatea abordării oricăror forme și dimensiuni pentru piscine.

 

Tehnologia panourilor de oțel zincat pentru piscine a fost brevetată în Germania (1960), la ora actuală fiind întâlnită în toată lumea, în orice condiții de climă, atât pentru piscine publice, cât și private. La piscinele realizate astfel se reduc erorile de instalare și se pot rezolva simplu detaliile de montaj, fiind prevăzute odată cu realizarea componentelor. Amplasamentul piscinelor poate fi divers: inclusiv în spații înguste, cu anumite restricții, la etajele clădirilor, pe terenuri instabile, cu nivel ridicat al pânzei de apă freatică, zone seismice etc. Durata lungă de viață este asigurată și pe soluri agresive, corozive. Testele de laborator au arătat o rezistență de 2.000 de ore în condiții extreme, de ceață salină – echivalentul unei garanții de cel puțin 30 de ani.

Cu această tehnologie, au fost realizate piscine și bazine de înot pentru competiții internaționale importante, cum ar fi Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996), Beijing (2008), Londra (2012) și Rio (2016), Campionatele Mondiale de Natație de la Barcelona (2003), Indianopolis (2004), Montreal (2006), Roma (2009), Kazan (2015), Jocurile Europene din Azerbaijan (2015), Jocurile Commonwealth din 2006, Campionatul European de Polo pe Apă Belgrad 2016 etc.

 

O structură unică

Datorită caracteristicilor unice ale structurii din panouri de oțel, piscina este complet autoportantă, panoul rezistând la presiuni de 20.000 kg/mp - comparabilă cu cea a unui perete din beton armat de 35 - 45 de centimetri, dar beneficiind de dimensiuni reduse și o flexibilitate ridicată.

Protejarea panourilor de coroziune se face prin procesul de zincare termică, ceea ce asigură o rezistență în timp deosebită, care poate ajunge la peste 100 de ani (unică în Europa la acest tip de produse). Zincarea nu reprezintă o simplă acoperire, sau o protecție electrolitică, ci se face prin aplicarea de zinc topit la temperaturi de 450°C, creând o legătură puternică între fier și zinc, o difuzie între cele două metale. Prin acest proces se obține un strat de protecție cu grosimea de 150 microni, echivalentă cu o cantitate de 750 g Zn pe metru pătrat. Zincul devine astfel o protecție reală la agresivitatea coroziunii, fiind ”consumat” în timp. 

Pericolul coroziunii este cu atât mai mic cu cât panourile din oțel ce formează structura de susținere se fixează între ele cu buloane duble, fără sudură, evitând oxidările periculoase la joncțiuni, întâlnite deseori la piscinele tradiționale. 

 

Societatea 3G SPORT - IP SRL va deține o linie proprie de producție de panouri din oțel zincat, cu înălțimea de până la 2m, având curburi pe diferite raze, în funcție de cerințele și proiectele clienților. De asemenea, ca o noutate pe piață, 3G Sport va produce panouri cu sau fără rigolă, la această dată fiind singura societate din România care poate realiza astfel de produse.

 

Un kit de piscină cuprinde:

·         Structura de rezistență a piscinei, formată din panouri din oțel, zincate la cald, cu sau fără rigolă;

·         Hidroizolare și finisare la interior cu  membrană din PVC armat de 1,2 mm, culoare uni;

·         Sistem de filtrare / recirculare, format din filtru cu nisip, vană cu 6 căi, pompă de filtrare,  skimmer, gură de introducere și sifon;

·         Sistem hidraulic: fitinguri, coturi, mufe, robinete, țevi, adeziv special pentru instalații etc;

·         Tablou electric;

·         Bordura perimetrală;

 

Orice piscină realizată cu autorul unui kit poate fi personalizată în funcție de dorințele clienților, cu o gamă largă de sisteme și accesorii pentru de optimizarea confortului și designului:

-          Sistem de încălzire;

-          Cele mai noi sisteme de tratare a apei: sterilizator cu sare sau sterilizarea apei prin oxidarea fotocatalitică – PCO, o tehnologie superioară tratării tradiționale cu clor, peroxid de hidrogen sau ozon;

-          Iluminat subacvatic cu LED sau iluminat în rigolă;

-          Diverse sisteme de hidromasaj cu cele mai noi echipamente;

-          Prelate și sisteme de siguranță;

-          Borduri perimetrale deosebite și sisteme de pardoseli;

-          Diverse dotări pentru relaxare și jocuri de apă.

 

Reprezentantul piscinelor 3G SPORT va identifica zona cea mai adecvată pentru instalarea piscinei, va ajuta la aspectele de organizare și vă va însoți la fiecare etapă de instalare pas cu pas.

Piscinele 3G SPORT se bazează în totalitate pe utilizarea componentelor de cea mai bună calitate, de cele mai noi inovații tehnologice ce constitue combinația ideală între performanță, siguranță, silențiozitate, calitate și economie. Toate produsele sunt certificate în conformitate cu

standardele europene (CE).

Piscinele 3G SPORT și componentele lor sunt însoțite de ogaranție exclusivă. Certificatul de garanție oferit vizează toate elementele piscinei, de la structura de rezistență până la fiecare

dintre accesoriile dorite. Acest document este o protecție pentru dumneavoastră și o dovadă a credibilității noastre!

De: SpaMagazin | 14 Noi 2017

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.