Premiile APPW - Editia a II-a

Miercuri 20 aprilie, in sala Mincu a Hotelului Ramada Parc, a avut loc festivitatea de inmanare a trofeelor concursului “Premiile APPW”, eveniment organizat de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness (APPW) cu sprijinul partenerului oficial SpatiulConstruit.ro.
Inscrierile lucrarilor participante au inceput din noiembrie 2015 si au continuat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016. Datorita interesului aratat anul trecut de catre companii care nu sunt membre ale asociatiei, anul acesta au fost acceptati in concurs toti cei ce construiesc piscine in Romania si doresc sa se mandreasca cu realizarile lor. Proiectele realizate in anii 2013, 2014 sau 2015 au putut fi incadrate in competitie in patru categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.
Juriul primei editii a raspuns prezent si de aceasta data.
Le multumim :
  • Dnei Conf. Dr. Arh. Cerasella Craciun – coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu” din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”
  • Dnei Cristina Stoica – Redactor sef al revistei ‘Casa Lux”
  • Dnei Arh. Andreea Mustata – Urbanist peisagist KXL Architects, Bucuresti,
  • Dlui Ionut Mircea – Sales & Marketing Manager portalul Spatiulconstruit.ro
  • Dlui Lucian Nicolescu – Manager Partner al revistei SpaMagazin

Multumim de asemenea sponsorilor nostri, doua companii producatoare de materiale de construcţii si sisteme profesionale pentru placare cu aplicabilitate in domeniul nostru.
In calitate de Sponsor Oficial – ne-a stat alaturi Sika Romania, iar din calitatea de Sponsor Business ne-a sprijinit MC Bauchemie – Divizia Botament Systembaustoffe.

In cadrul editiei de anul acesta, SpatiulConstruit.ro a premiat companiile castigatoare cu Aur la fiecare din sectiunile din concurs cu servicii de promovare online, iar revista Casa Lux a premiat companiile castigatoare cu Argint cu un articol de grup, in aceasta publicatie de mare traditie pe piata presei scrise home-deco.

In plus, pentru cei prezenti la gala, SpatiulConstruit a venit de asemenea cu un cadou surpriza, respectiv cate un exemplar al catalogului A51 birouri de Arhitectura din Romania – 500 de pagini  de arhitectura si design intr-o carte bilingva remarcabila ( Ro/Eng ).

Premiile au fost acordate pentru cele patru categorii dupa cum urmeaza:

Piscine rezidentiale exterioare:

Aur – compania Dinotec Consult – membra APPW

Piscina rezidentiala exterioara - medalia de aur APPW editia2

Argint – compania Dinotec Consult – membra APPW
Bronz – compania Perla Mex

Piscine rezidentiale interioare

Aur – doua premii catre compania Aqua Therm – membra APPW si compania Biotop Energy

Piscina rezidentiala interioara - medalia de aur APPW editia2

Argint – compania Dinotec Consult – membra APPW
Bronz – compania 3G Sport IP – membra APPW

Piscine Publice

Aur – compania Haustore

Piscina publica - medalia de aur APPW editia2

Argint – compania Kasta Metal – membra APPW
Bronz – compania Placari Faine

Spa-uri

Aur – compania Piscine Laghetto East

SPA - medalia de aur APPW editia2

Argint – compania Haustore

Bronz – compania 3G Sport IP – membra APPW

Premiul  de popularitate a fost stabilit pe baza voturilor on-line pentru lucrarea care a intrunit cel mai mare numar de voturi si care apartine companiei Aqua Therm.

 “APPW promoveaza excelenta si rafinamentul in domeniul piscinelor. Piata de Wellness din Romania este intr-o continua dezvoltare, standardele de performanta si calitate fiind ridicate tot mai sus de proiecte ambitioase. Confortul si siguranta utilizatorului sunt elemente primordiale, iar jocul formelor si al luminii din vecinatatea apei determina reteta succesului. ” a declarat  Serban Moroianu – Presedinte APPW
„Orice concurs este o provocare si un prilej de a incuraja, sprijini si sustine proiecte valoroase cu un design special, rezultat in urma unui proiect integrat, de peisagistica, arhitectura, structura si instalatii, implementat printr-o executie de calitate. Astfel, a „proiecta cu apa”‚ este un demers special, care prin integrarea fantanilor, bazinelor, instalatiilor artistice care utilizeaza apa in diferite forme, precum si a piscinelor, spa-urilor si a zonelor de wellness, ar trebui sa devina o prioritate a spatiilor publice si particulare, pentru ca sustin viata, relaxarea, sanatatea si isi aduc aportul la ecologia mediului urban.”
este de parere Dna Conf. Dr.  Arh. Cerasella Craciun, coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu”, din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”, membra al juriului nostru.

„ Avand onoarea de a fi unul din membrii juriului va pot comunica faptul ca, in cadrul jurizarii s-au punctat elementele ce tin de estetica generala, de siguranta beneficiarului sau a publicului in cazul piscinelor publice, calitatea finisajelor si detaliile de executie, incadrarea piscinei in peisaj s.a.m.d.

Pentru a putea evalua toate aceste caracteristici, un factor foarte important sunt fotografiile lucrarilor inscrise in concurs. Unele lucrari poate erau exceptionale din toate punctele de vedere, insa ilustratiile nu ne-au ajutat deloc.

Este extrem de important ca producatorii de piscine sa pozeze si sa realizeze ilustratii care sa puna in valoare calitatea si performanta lucrarilor realizate. Este un deziderat important atat pentru un concurs national sau European cat si pentru promovarea, atat de importanta astazi pentru orice companie. ”
ne-a declarat Dl. Ionut Mircea Sales& Marketing Manager SpatiulConstruit.ro


Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Georgeta Magheru – Director Executiv APPW
Tel:021 323 43 40
Gsm : 0733 415 300
e-mail: office@appw.ro     


De: SpaMagazin | 26 Apr 2016

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.