Relaxare și distracție într-un mediu rafinatAtunci când deții o piscină publică, sunt importante atât aspectul și atmosfera din zona piscinei, cât și siguranța pe care le-o poți oferi clienților tăi - chiar și atunci când gradul de ocupare este maxim. Cu atât mai mult cu cât locațiile cu piscină sunt tot mai căutate, atât pentru petrecerea timpului liber, cât și pentru evenimente private sau corporate, care deseori se desfășoară având în centru acest element. Astfel, lumina reflectoarelor va cădea nu doar pe piscină, ci și pe spațiul înconjurător.


Entertaiment în zona piscinei

Atmosfera de la piscină depinde de mai multe aspecte - accesorii opționale ale bazinului, designul și amenajarea plajei din jurul piscinei, mobilierul și zonele de bar.

Este recomandat ca opțiunile care țin strict de piscină să fie supravegheate și monitorizate centralizat - ne referim la spoturile de lumină subacvatică, sistemele de muzică subacvatică, diferitele sisteme de hidromasaj ce se găsesc în bazinele de tip leisure, tobogane și jocuri acvatice specifice bazinelor care doresc să încorporeze și elemente de aqua park, întregul sistem de tratare a apei, filtrare, ventilație, dezumidificare, lumini, ambianță sonoră și alte elemente opționale.


Piscina, noaptea

2 în 1: Spa-ul încorporat în piscină

Cum majoritatea oamenilor au la un moment dat probleme cu durerile de coloană în partea lombară sau cervicală, piscina poate fi dotată cu echipamente de hidromasajcare să amelioreze aceste afecțiuni, dincolo de starea de bine, de relaxare și plăcere pe care o produc. Acest sistem independent de hidromasaj pentru piscine poate constitui o zonă distinctă a piscinei, transformând-o într-un adevărat Spa. Este recomandat totuși să existe o separare între piscină și zona de hidromasaj, în primul rând datorită diferențelor de temperatură recomandată pentru fiecare dintre aceste activități - înotul și masajul.


Lumina diafană

Nu neglija lumina din piscină și din apropierea acesteia. Luminile pot crea o atmosferă deosebită, în diversele variante ce pot fi montate - fie acestea plutitoare, încorporate în pereții sau fundul bazinului sau în mobilierul de exterior. Iluminarea se proiectează în funcție de forma piscinei, a spațiului și a clădirilor înconjurătoare, ținând cont și de designul și stilul arhitectural al acestora, astfel încât să se potrivească perfect peisajului și ocaziei. Pentru a crea o atmosferă inedită, recomandăm de cele mai multe ori folosirea unei lumini diafane.


Mobilierul

Mobilierul de exterior vine în forme, dimensiuni și texturi diferite; este de preferat ca acestea să fie, pe cât posibil, din gama special concepută pentru a face față utilizării în regim de piscină – trebuie să ținem cont de expunerea la umiditate, la soare direct, săruri, clor etc. Este deci important să optezi pentru obiecte compatibile cu tipul de climă din zona în care le vei instala. Șezlongurile și paturile sunt esențiale pentru a crea un spațiu dedicat relaxării. În plus, poți avea o zonă de atracție în jurul barului piscinei folosindu-te de un bar luminat. Mobilierul poate fi simplu, colorat sau chiar luminat.


Atracții pentru toate vârstele

Atracțiile din piscină sunt investiții suplimentare ce trebuie corelate cu destinația piscinei - sport, distracție sau relaxare. În bazinele  pentru copii, publice și de agrement, accesoriile suplimentare sunt cele care fac diferența.

De exemplu, o piscină pentru copii poate fi dotată cu tot felul de jocuri acvatice - în forme variate - a căror menire este să-i distreze atât pe cei mici, cât și pe cei mari. În astfel de cazuri nu pot lipsi toboganele, umbrelele, ciupercuțele sau alte forme simpatice care stârnesc interesul. Piscinele care mizează pe design pot încorpora accesorii precum cascade, lamele de apă sau baruri special proiectate.


Despre Kasta Metal

Kasta Metal este o companie ce activează în domeniul consultanței și construcției piscinelor, spa-urilor și saunelor de aproape 25 de ani. Firma oferă servicii de consultanță atât pentru proiectele publice, precum și pentru cele rezidențiale, având la activ peste 600 de lucrări realizate în România. În plus, echipa de specialiști Kasta Metal are o bogată experiență în proiectarea și execuția lucrărilor complexe și complete.

Mai multe informatii puteți afla pe www.kasta.comsau scriindu-ne pe comenzi@kasta.com.


De: SpaMagazin | 21 Iun 2017

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.