Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România!TopHotel Awards reunește comunitatea turismului românesc pentru a răsplăti și a oferi recunoaștere muncii și eforturilor depuse în ultimul an. Cunoști pe cineva care a avut curajul să încerce și s-a implicat într-un mod diferit în industria hotelieră? Nominalizează-l la TopHotel Awards până pe 18 aprilie! 

Trimite propunerea ta pe www.tophotelawards.ro.

 

Industria hotelieră a fost afectată puternic de pandemia COVID-19, cele mai multe dintre afaceri fiind forțate să se adapteze contextului actual cu grad ridicat de incertitudine pentru o perioadă de timp necunoscută.

După un an de provocări fără precedent, ne vom reuni la TopHotel Awards, într-o ediție specială, pentru a onora curajul de a începe și continua investițiile în industria ospitalității, dar și pentru a premia echipele și persoanele care au inspirat și perseverat, având curajul să încerce ceva nou și să se implice într-un mod diferit și pozitiv în perioada ianuarie 2020-mai 2021.

Evenimentul va reuni hotelurile și comunitatea turismului românesc pentru a le răsplăti și a oferi recunoaștere muncii și eforturilor depuse în ultimele luni.

 

De: SpaMagazin | 6 Apr 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.