O platformă revoluţionară pentru îngrijirea facială profesionalăGENEO X


O platformă revoluţionară pentru îngrijirea facială profesională, al cărei principiu de funcţionare este bazat pe stimularea proceselor naturale de înfrumuseţare a pielii, folosind puterea celui mai natural și important element – oxigenul.
Geneo X oferă beneficiile clinice a 4 tehnologii consacrate în clinicile de estetică – OxyGeneo, Tripollar RF, ESA şi ultrasunete.

Fiecare tehnologie se poate utiliza separat pentru beneficii specifice sau combinate, pentru un efect sinergic complet.

Tratamentele noastre pre­zintă o varietate de formule naturale cu ingrediente active re­mar­cabile, pentru toate nevoile pielii.

Geneo X oferă rezultate imediate şi de lungă durată pentru orice vârstă, tip de piele și în orice sezon. Te invităm să te bucuri din nou de pielea ta.

TRIPOLLAR RF
Reînnoieşte pielea încălzind con­­­trolat dermul prin trans­miterea sigură de energie RF şi stimulând producţia de colagen şi de fibre de elastină.

ESA
ESA (Electrical Skin Activation) este o tehnologie unică, ce vizează straturile profunde ale pielii pentru activarea mecanis­melor naturale de vindecare și reactivarea celulelor senescen-te (adormite).
ESA este prima tehnologie care îmbunătăţește elasticitatea pielii prin impulsuri electrice și
prin energie RF transmise simultan.

ULTRASOUND
Undele de ultrasunete îmbunătășesc fluxul sanguin  și absorbţia ingredientelor active, creând vibraţii  pentru a crește permeabilitatea stratului cornos și a îmbunătăţi nutriţia pielii.

MASSAGE
Tratamentul nostru prin masaj reduce roşeaţa şi edemul, modelând şi favorizând absorbţia de ingrediente active benefice.

Telefon: 021.323.4405 / 0722.450.598    Email: office@estetiq.ro
De: SpaMagazin | 30 Oct 2023

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.