Profilele universale Küberit pentru renovarea scărilor

Ideea unor profile pentru nas de treaptă ușor de montat pentru LVT și laminat a existat mai demult la specialiștii noștri. Modelul 847, bazat pe soluțiile reputate de nas de treaptă pentru LVT, se poate folosi acum și la acoperiri din laminat. Datorită arcului special cu care sunt prevăzute, aceste profile se pot utiliza pentru acoperiri între 2.5 și 9.5 mm. Profilul 847 este prevăzut cu colțuri exterioare și elemente de capăt, putând fi utilizat astfel deopotrivă pe scări complet deschise sau cu un vang.

 Treptele scărilor sunt expuse zilnic la sarcini mari. Prin urmare, la dezvoltarea profilelor, Küberit optează pentru materiale de înalta calitate și o producție ireproșabilă, garantând astfel o durată lungă de viață a produsului. În același timp, tehnologia facilă și rapidă de asamblare a profilelor Küberit reduce la minimum posibilele erori de montaj.

Profilul 847 și fitingurile potrivite sunt disponibile în culorile anodizate moderne de argintiu și oțel inoxidabil, precum și vopsite în negru. Se livrează standard în lungime de 3 m cu găuri pentru fixare, dar se pot monta și cu un adeziv adecvat.

  

Noul site Küberit

Siteurile Küberit devin o platforma integrată de comunicare și service

 Cu un design clar, o interfață intuitivă și un Product Information Management (PIM) comprehensiv, noul site Küberit este un portal avansat de service. Siteul e disponibil în 11 limbi inclusiv română, are instrumente de contact direct pentru întreagă echipa de vânzări din lume și introduce un nou logo.

 Dacă layoutul modern al paginii și noul logo atrag privirile, esențiale pentru utilizator sunt conținutul și instrumentele intuitive. La siteul www.kueberit.com, Küberit a atașat o baza de date comprehensivă conținând toate cele 14.000 de produse ale noastre, cu toate specificațiile, dimensiunile, culorile și materialele acestora. Reprezentări 3D detaliate prezintă produsele și toate informațiile centralizat, cu opțiune de descărcare – ne descrie Lars Maier, Sales Manager, avantajele noii platforme. Căutarea e eficientizata de filtrele simple și clare, de pildă după tip de pardoseală sau domeniu de aplicare. "Nouă baza de date permite vizitatorilor să găsească ceea ce caută intuitiv și rapid", continuă Lars Maier. Pentru utilizatorii înregistrați precum montatorii de pardoseli și dealeri, sunt dis­ponibile și date despre prețurile și disponibilitatea produselor.

 În ultimii doi ani am învățat cu toții cât de utile sunt aplicațiile și instrumentele digitale. Totodată, am înțeles și că e necesar să vezi lucrurile, să le atingi și să le probezi direct. Această a condus la o cerere tot mai mare pentru trusa noastră de mostre,  în care cca 20 % din modele sunt noi. 

 Noul mostrar Küberit se remarcă prin structurarea clară sprijinind alegerea profesională a profilelor, constituind un instrument de vânzări util în activitatea cotidiană.

Spacialistii știu – pentru orice situație de șantier e necesar un anumit profil, iar alegerea corectă depinde adesea de cele mai mici diferențe ale specificațiilor, chiar și culoarea jucând un rol important.

Noul mostrar are peste 370 de modele și include noile culori în condițiile unei prezentări la fel de compacte că întotdeauna. Include desigur și ultima ediție a manualului nostru de profile, cel mai complet ghid disponibil în domeniu – conține peste 7000 de articole și e disponibil în germană și engleză.

 Mostrele au fost alese astfel încât să corespundă oricărei necesități de șantier – sunt sortate după functionaliate și împărțite pe 3 planșe. Simbolurile facilitează orientarea și cele 3 legende din carton sumarizează  conținutul fiecărei planșe. 

  www.kueberit.com/ro


De: SpaMagazin | 27 Iun 2022

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.