Rezervă-ți vacanța de vis la Târgul de Turism al României - ediția de toamnă!

În perioada 9 – 12 noiembrie, te așteptăm la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă - cu super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism. Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț.

Evenimentul are loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO și prezintă cele mai frumoase și accesibile vacanțe și sejururi.
La #TTR2023 participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România, organizatori de circuite locale și inter­na­ționale.
Companiile expozante au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achi­ziți­onate pe perioada târgului. Astfel, pa­sio­nații de călătorie își pot rezerva va­can­ța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejurul de Paște cu o reducere de până la 40%. Iar cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%.
#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizita­torii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare.


PROGRAM DE VIZITARE
09 – 11 noiembrie
în interval orar 10:00 – 18:00
12 noiembrie
în intervalul orar 10:00 – 16:00
Bilet intrare: 10 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro.


De: SpaMagazin | 30 Oct 2023

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.