SunGarden Golf & Spa ResortSunGarden Golf & SPA Resort s-a născut din dorința de a suplini o nevoie însemnată a comunității: posibilitatea de a se retrage din freamătul epuizant al orașului într-un tărâm izolat, unde liniștea devine o sursă de calm, iar tratamentele SPA, o deschidere înspre un nou nivel de apreciere și descoperire a sinelui.


Astfel, încă de la deschidere, în anul 2006, s-a conturat o viziune a companiei cu o însemnătate substanțială, care persistă până și în ziua de astăzi: să educăm comunitatea cu privire la importanța păstrării echilibrului interior ideal - uniunea minții, a trupului și a sufletului.
Valorile companiei noastre funcționează ca o busolă care ne ghidează traseul, motivând echipa să țintească în mod continuu evoluția. Suntem susținători ai creativității și considerăm că motivația personalului este sporită și din prisma libertății: mai exact, libertatea de a fi creativ și a da frâu liber ideilor - care puse în perspectivă, au ridicat în mod constant SunGarden pe noi culmi.
Ultimul an a reprezentat un an al expansiunii înspre noi idei, noi strategii și noi experiențe pe care să le oferim tuturor celor care ne trec pragul. Astfel, am avut bucuria să deschidem noul centru Garden SPA, noile camere (the Eden Escape) dar și să dezvoltăm un set de evenimente private marca SunGarden pentru a aduce oaspeții noștri mai aproape.
Garden SPA reprezintă un nou izvor de relaxare, în mijlocul naturii și departe de zumzetul orașului: o experiență unică, înconjurată de serenitate, menită a acționa ca o oază de liniște atât pentru minte, cât și pentru suflet. Această zonă conține diferite module, printre care cel mai atractiv este sauna Aufguss. Aceasta este o saună special creată pentru ritualul Aufguss unde scopul este să transformăm căldura într-o experiență̆ senzorială de neuitat. Cu rădăcini adânci în tradițiile germanice și scandinave, ritualul Aufguss este un dans al apei și al căldurii care aduce armonie corpului și minții. În fiecare ședință, aducem apa și uleiurile esențiale pe pietrele încinse, creând un abur dens și revigorant. Încălzindu-vă̆ treptat, acest tratament reprezintă o călătorie senzorială, în timp ce aromele parfumate învăluie subiecții și îi relaxează̆.
Un alt element, care a reprezentat un pas masiv pentru dezvoltarea resortului nostru, a fost lansarea camerelor Eden Escape – o carte de vizită a eleganței emanate de SunGarden; un look fresh, modern, care combină un design aparte, funcționalitate și confortul promis încă de la primul contact.
Și nu în ultimul rând, dezvoltarea evenimentelor private marca SunGarden într-un mod emblematic, ce va dăinui în memoria fiecărui participant. Următorul eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare este ajunul Revelionului anului 2024, cu tematica The Night of Illusions, care se anunță a fi cel mai spectaculos revelion SunGarden până astăzi. Acest eveniment spectaculos va fi cu siguranță un mod memorabil de a marca trecerea în noul an, înconjurat de iluzii, magie, surprize neașteptate și un invitat special care ne promite un show de poveste: ADDA.

Vă așteptăm să împărtășim
împreună momente de neuitat!  

SunGarden Golf & SPA Resort, o călătorie purificatoare la nivel fizic cât și emoțional; o oază de liniște în inima Transilvaniei. Singurul resort din România ce împreunează experiența activă a Golfului cu serenitatea SPA-ului.

SunGarden Golf & Spa Resort
Tel.: +40 735 888.000 (Receptie); +40 735 888.001 (Spa)
E-mail: spa@sungardenresort.ro
     office@sungardenresort.ro
Web: www.sungardenresort.ro

De: SpaMagazin | 30 Oct 2023

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.