Estetica marcajelor pentru distanțarePentru domeniul Horeca, poate cel mai afectat de pandemie, păstrarea distanțării sociale este absolut necesară, dacă se dorește funcționarea în condiții optime de siguranță. În acest context, se reconfigurează funcțiuni, se trasează fluxuri și direcții separate pentru acces sau ieșire, toate acestea în funcție de reguli și normative mai stricte – unele stabilite de autorități, altele asu­mate de fiecare operator în parte. Întrebarea este: cum putem încuraja și ajuta oamenii să păstreze distanța recomandată? În ceea ce ne privește, vă oferim posibilitatea de a reamenaja spațiile cu delimitarea zonelor de trafic la nivelul pardoselii.

 În vederea păstrării distanței re­co­man­date, unii operatori au aplicat marcaje temporare pe pardoseală, dar acest lucru poate fi util doar pe termen scurt. Traficul sutelor de persoane care tran­zitează spațiile zilnic distruge rapid marcajele, făcându-le neutilizabile. Dacă vă gândiți la o soluție pe termen lung, atunci markerii de distanțare realizați din materiale Forbo precum Marmoleum, Vinil sau Flotex se pot încorpora direct în modelul pardoselii. Acestea se de­cu­pează individual la fața locului și se integrează în pardoseală. Sunt robuste, ușor de curățat și au chiar efecte anti­bacteriene în cazul Marmoleum. În plus, soluțiile de pardoseală Forbo aduc și o pată de culoare în amenajarea spațiilor.

Bariere de praf Coral Gama aceasta de bariere pentru praf poate funcționa ca un reminder pentru client să păstreze distanța. Vă oferim patru modele, acum la un preț special, pentru a susține eforturile tuturor în direcția sănătății și siguranței.

 

Dale de mochetă cu săgeți de direcționare

Toate cele 40 de culori existente în gamele noastre Tessera și Outline pot fi folosite pentru realizarea de săgeți de direcționare a fluxului. Nu trebuie decât să alegeți materialul de fundal și o culoare contrastantă pentru realizarea săgeții. De asemenea, se pot realiza și dale de Flotex cu săgeți de direcționare.

 

Săgeți în pardoselile elastice

Putem furniza săgeți pe dimensiunea cerută în vederea integrării în pardoselile elastice existente, disponibile în diverse culori și formate. E suficient să ne co­mu­nicați cerințele și vom identifica rapid combinația optimă.

 

Cercuri Allura

O parte a noii colecții Allura a fost redesenată, pe dalelele de 50 x 50 cm fiind decupat un cerc cu Ø 40 cm. Aceste cercuri se pot integra în decupaje cu nuanțe contrastante, semnalizând punc­tele în care se poate staționa pentru o di­stanță sigură.

 

PVC printat digital

Tehnologia noastră de imprimare digitală permite soluții estetice care nu ar putea fi obținute prin metode con­venționale. Astfel vă puteți amenaja o par­doseală personalizată din PVC etero­gen de o calitate superioară. De­si­gur, pe acest PVC se pot printa cu ușurință săgeți sau cercuri, ca și orice alt model.

 

Flotex Vision digital print

Având în vedere că Flotex are peste 70 de milioane de fibre pe metru pătrat, acest material devine un suport extrem de dens pentru imprimare, cu modele vibrante la rezoluție înaltă. Se pot obține toate nuanțele și umbrele cromatice, Flotex Vision fiind un suport ideal pentru imprimarea de săgeți, cercuri sau alte forme.

 

Marmoleum Aquajet

Dacă doriți ceva cu adevărat unic, deopotrivă sustenabil și durabil, atunci selecția noastră Marmoleum este răspunsul. Prin intermediul tehnologiei Aquajet putem crea cele mai precise și detaliate modele de pardoseală. De pildă, putem grava săgeți, cercuri sau alte formate pentru o distanțare de minimum 1,5 metri.

 

Fast Flooring

Rapid și ușor de aplicat, elementele din gama Fast Fit sunt puse în operă fără adezivi și cuprind bariere de praf pentru intrare, dar și pardoseli interioare în rolă sau dale, utile ca soluții temporare, eco­nomice.

 

Marmoleum – sustenabilă și antibacteriană natural

Marmoleum este un produs CO2 neutru (de la recoltarea materiei prime pană la montarea produsului finit), ce nu afec­tează climatul, combină valorile eco­logice cu designul contemporan. Forbo Marmoleum reprezintă cea mai bună soluție de pardoseală pentru un mediu interior sustenabil, utilă în spații publice, ca și acasă, în spitale, magazine, birouri etc. Linoleumul este un produs rea­lizat exclusiv din materiale rege­ne­rabile și naturale.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

De: SpaMagazin | 30 Mar 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.