Inteligent - sună întotdeauna mai bine când discutăm despre soluții pentru baieBăile moderne nu mai reprezintă de multă vreme doar niște spații pentru igienă, devenind zone pentru relaxare și starea de bine. O locuință plăcută în care ne simțim în siguranță și confort este oaza noastră de pace și relaxare. Pentru o armonie perfectă în baie, Fluidmaster vă poate oferi o gamă completă de produse și accesorii de înaltă calitate.

Rezervorul încastrat LIV-FIX WC 7522 este modern, avansat tehnologic, de încredere, economic, silențios, ireproșabil din punct de vedere funcțional și, în același timp, invizibil. Clapetele de ac­țio­nare pe care le puteți asocia cu rezervorul încastrat LIV-FIX WC 7522 sunt dis­ponibile în culori și din materiale variate, oferind armonie între func­țio­na­litate și design spațiului dumneavoastră. Vasul de toaletă rimless (jetul de apă are un flux rotativ mult mai eficient) oferă o ex­periență superioară a spălării, alături de aspectul elegant. Capacul de toaletă ele­gant, extrem de durabil, este fabricat din materiale de înaltă calitate și dotat cu toate accesoriile premium ale momentului.

 

Cu o gamă largă de produse pentru toate exigențele, suntem o alegere tot mai des

întâlnită a clienților creativi și mulțumiți din întreaga lume.

 

 

Spălare inteligentă cu Fluidmaster & IPEE

 

Tehnologia de spălare inteligentă combină avantajele tehnologiei Fluidmaster a senzorilor cu infraroșii și capacitatea IPEE de a detecta utilizarea efec­tivă. Astfel, putem preveni spălarea neintenționată a vasului de toaletă sau a pisoarului, care nu vor mai reacționa la mișcarea accidentală a utilizatorului din fața acestuia sau a altor factori externi (elemente reflectorizante).

Aceste produse sunt cea mai bună soluție pentru cel mai înalt nivel de igienă necesar.

 

Economii și securitate semnificative

Economiile se obțin prin reducerea considerabilă a numărului de spălări nedorite și, în consecință, reducerea cantitatății de apă consumată. O altă cale de a realiza economii rezultă din costurile reduse de întreținere, prin prevenirea revărsării. Proprietarul, operatorul sau administratorul unității Horeca nu numai că oferă utilizatorilor săi o experiență confortabilă și igienică, ci își reduce astfel costurile de exploatare și întreținere.

 

Aplicație largă

Toaletele inteligente sunt o alegere deosebit de bună în orice spațiu public, comercial sau Horeca, în aeroporturi, școli, instituții, benzinării, clădiri de birouri sau fabrici. Oriunde este importantă igiena, aceste sisteme inteligente de salubrizare își demonstrează rentabilitatea, investiția amortizându-se extrem de rapid.

 

Vase de toaletă complete

Tehnologia IPEE Spectre constă în două sisteme de detectare care lucrează perfect împreună pentru a crea cea mai bună metodă de tragere a apei de pe piață, cu acționare fără atingere. Un senzor de prezență performant detectează când o persoană stă pe toaletă, iar un alt senzor monitorizează în mod constant ce se întâmplă în interiorul vasului: se verifică atât nivelul apei, cât și concentrația. Echipamentul va trage apa doar dacă ambii senzori indică faptul că toaleta a fost utilizată și utilizatorul s-a ridicat în picioare. Prin perfecționarea tehnologiei de detectare, IPEE Spectre elimină așadar acționările false ale sistemului de tragere a apei o dată pentru totdeauna. Pentru oferta noastră standard, consultați http://ro.liv.si/produs/spalare-fara-atingere.

 

Integrare perfectă

Toate pachetele de pisoare IPEE includ un pisoar din ceramică, durabil și de înaltă calitate. Pisoarele din pachetele Plus și Premium (U3 și U5) sunt acoperite cu glazură ceramică Hydrofobe+. Acest înveliș garantează că produsele vor fi ușor de curățat și vor oferi o igienă perfectă. Tehnologia IPEE de tragere a apei este proiectată și dezvoltată pentru a fi încorporată complet în partea din spate a pisoarelor. Aceasta deține toate funcțiile inteligente pe care le așteptați de la un sistem modern de tragere a apei și multe altele! Deoarece sistemele de tragere a apei sunt montate complet invizibil pentru utilizator, acestea sunt foarte rezistente la vandalism, ceea ce le face ideale pentru spațiile publice.

 

Trei opțiuni

Fiecare pachet IPEE este furnizat conform modelului standard, cu toate funcțiile pe care le necesită obiectele sanitare moderne. Cu toate acestea, înțelegem că uneori cereți mai mult. Acesta este motivul pentru care toate produsele noastre sunt disponibile în trei opțiuni: Basic, Plus sau Premium.

De: SpaMagazin | 30 Mar 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.