Soluții inovative pentru o perioadă specială

Daniela Ciurescu
Leida impex
Ca furnizori specializați în ­produse și soluții pentru Horeca, în­cercăm în această perioadă să ne adaptăm oferta la solicitările particulare ale pieței, ținând cont de modul în care funcționează acum hotelurile, restaurantele, barurile, cafenelele sau centrele Spa. Criza sanitară pe care o parcurgem impune o abordare specială, cu o preocupare deosebită pentru igienă, dis­tanțare socială sau servicii care ajută clienții să facă față provocărilor acestei perioade. Este momentul oportun să investim în concepte noi, urmărind trendurile locale și inter­na­ționale. Leida Impex, companie care activează pe piața românească încă din 1993, reușește prin calitate, prin noutate și gradul de inovație al soluțiilor oferite, să ofere locațiilor Horeca acel plus de funcționalitate și estetică necesar pentru atragerea și fidelizarea clienților.

 

Terasa – cel mai frecventat spațiu

Fără să ne dorim aceasta neapărat, terasa a devenit un amplasament extrem de important, ca unul dintre principalele centre de profit, fie că vorbim despre o terasă pentru restaurant sau cafenea, fie că ne amenajăm zona de piscină, determinând clienții să petreacă aici mai mult timp. Pentru a face cât mai plăcut și mai util acest spațiu, el trebuie dotat cu mobilier rezistent, impecabil din punct de vedere estetic, în trend cu utimele tendințe în design. Vedetele momentului sunt încălzitoarele de terasă, dar noi vă semnalăm o alternativă mai economică, mai sigură pentru utilizatori și mai estetică: banchetele încălzite. Acestea asigură o temperatură optimă de contact, uniform distribuită pentru a crea o atmosferă confortabilă, dar cu un consum redus de energie.

 

Piscina face diferența

În cazul terasei pentru piscină, vă recomandăm baruri mobile sau cărucioare complet echipate pentru servirea de băuturi și alimente – o modalitate practică și elegantă de a valorifica acest spațiu frecventat de clienții hotelurilor de leisure. Mobilierul luminos, ce conferă spectaculozitate oricărui spațiu, este o modalitate eficientă de a prelungi timpul de utilizare a terasei și pe timpul serii sau nopții. De asemenea, nu trebuie neglijat aspectul umbririi, pentru zilele cu soare orbitor – parasolare, umbrele de diverse forme, dimensiuni și sisteme de ancorare. Achizițiile sunt de dorit acum, în perspectiva sezonului estival, care se anunță deosebit de profitabil, întrucât mulți turiști vor alege probabil piața turistică locală. 

În același trend al protejării de microorganisme nedorite, vă propunem tacâmurile și ustensilele pentru restaurant antibacteriene, antialergice, fără nichel, dezvoltate cu ajutorul nanotehnologiei și proiectate de mari designeri. În tot ceea ce achiziționăm, trebuie să ținem cont de aspectul obiectelor de inventar, de rezistența acestora la numeroase cicluri de spălare și igienizare. De asemenea, putem face față exigențelor de igienă cu ajutorul veselei de unică folosință, selecționată în funcție de calitate și aspect.

 

Totul pentru Wellness/Spa

Stresul din ultimul an de pandemie ne-a făcut să acumulăm multă energie psihică negativă, de care ne putem elibera în centrele Wellness/Spa, cunoscute ca oaze de relaxare și stare de bine.

Constrânși să stea izolați, oamenii s-au străduit să își aducă acasă câte ceva din experiența unui Spa, dar puțini au reușit să se ridice la standarde profesionale – standarde pe care suntem capabili să le oferim noi, cu ajutorul unor concepte inovative. Beneficiarii facilităților Wellness fac un efort deosebit să ajungă în centrele specializate și au așteptări mari, prin urmare este cazul să le oferim o experiență cu adevărat memorabilă.

 

Leida Impex poate implementa un proiect Spa la cheie, începând cu proiectarea, continuând cu dotările (inclusiv mobilier, echipamente și diverse facilități – saune, cabine emoționale, mese de masaj, jacuzzi, instalații pentru meloterapie și cromoterapie etc.) și încheind cu decorațiuni, consumabile și preparate speciale pentru conceptul integrat ales – creme, unturi, săruri, uleiuri, nămoluri sau amestecuri de plante. Vă recomandăm cu căldură implementarea unui concept Haslauer Kurland (Germania), de mare succes pe piața europeană, care imprimă Spa-ului dumneavoastră personalitate și capacitatea de a vă orienta spre trendul Eco, natural, autentic. Leida vă poate oferi dotarea completă și un flux stabil de produse.


 

 

LEIDA IMPEX SRL

Bd. Titulescu nr. 163, Sector 1, Bucureşti

Tel/Fax: 0722 235 577; 004 021 210.20.07

Web: www.leida.ro; www.leidashop.ro;

www.facebook.com/Leida.ro

 

 

De: SpaMagazin | 30 Mar 2021

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.