Wellness Center Hotel Bucium: un omagiu adus hidroterapiei

Wellness Center Hotel Bucium

Cel mai recent proiect al companiei Wellness Laghetto a cuprins proiectarea și realizarea unui centru wellness în incinta Motelului Bucium, amplasat la ieșirea din Iași spre Vaslui, la kilometrul 12.

Pe lângă cele 60 de camere (dintre care 3 apartamente cu câte un dormitor, 9 camere cu pat matrimonial și 48 camere cu câte două paturi individuale) dotate la cele mai înalte standarde, conducerea motelului a decis să completeze paleta de servicii prin înființarea unui centru de relaxare care poartă semnătura Laghetto.
Însăși istoria amplasamentului este strâns legată de celebra formulă SPA („sanitas per aquam”), întrucât, în jurul anului 1885, pe locul actual al Motelului Bucium era inaugurat „Primul Stabiliment de Hidroterapie”, transformat ulterior într-un sediu balnear  – „Rapidea”. Însă și centrul SPA al motelului actual omagiază efectele terapeutice ale apei. Drept dovadă stă ansamblul de echipamente și servicii marca Laghetto care gravitează în jurul acestui element esențial pentru sănătatea noastră: apa.

Piscina interioară reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție ale SPA-ului și a fost realizată cu o tehnologie overflow și cu o structură din beton armat. Este acoperită cu mozaic și chit epoxidic. Apa este clorinată cu sare și tratată cu raze UV. Șezlongurile încălzite din jurul piscinei sunt ideale pentru relaxare în orice sezon.
Sauna umedă îmbină utilitatea cu modernitatea designului italian. Forma și poziția luminilor creează o atmosferă deosebită și propice relaxării.
Sauna finlandeză este realizată din lemn natural provenind din pădurile nordice.
Dușul emoțional are la bază terapia cu apă rece și caldă, menită să stimuleze circulația sangvină. Efectul cromoterapeutic accentuează senzația de relaxare, iar uleiurile esențiale aromatice folosite în timpul dușului tropical completează experiența senzorială la nivel olfactiv.
Printre facilitățile implementate de Wellness Laghetto pentru Motel Bucium se numără și cabina de gheață (Frigidarium).
Un element inedit este bazinul de hidromasaj, care oferă o priveliște deosebită asupra pădurii din preajma motelului și devine astfel un punct de interes în orice perioadă a anului.

Centrul SPA din cadrul Motelului Bucium este un proiect autohton îndrăzneț, prin care Motel Bucium si compania Wellness Laghetto demonstrează că relaxarea la cele mai înalte standarde poate fi integrată cu succes și în spații cu dimensiuni medii.


De: SpaMagazin | 25 Mai 2015

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.