Wellness provensal de cinci stele

welness La Coquillade

În 2015, grupul Laghetto și-a îmbogățit portofoliul cu un proiect internațional de excepție: La Coquillade. Acesta se află în zona Luberon din regiunea Provence a Franței. Aflat pe un deal cu vedere la o splendidă podgorie, Domaine de La Coquillade oferă priveliști spectaculoase asupra Mont Ventoux. Îmbinând autenticitatea cu ecologia și condițiile de top, complexul este format dintr-un hotel de cinci stele, restaurant și bar, podgorie, săli de conferințe și de evenimente, respectiv zone special amenajate pentru bicicliștii și sportivii care doresc să descopere pitoreasca zonă rurală a Franței.

 

De partea de spa – activă din luna aprilie a anului 2015 – s-a ocupat integral Wellness Laghetto, compania care a transformat cei 1.500 de metri pătrați disponibili într-o oază de liniște și relaxare totale. Spațiul a fost gândit în așa fel încât să fie stimulate în egală măsură atât corpul, cât și mintea oaspetelui. În inima Parcului Național Luberon s-a născut, așadar, un centru wellness care are ca elemente centrale sănătatea și natura, dar și tratamentele tradiționale de înfrumusețare.

Laghetto a asigurat proiectarea, designul și construcția propriu-zisă a piscinei interioare de 6 x 15 metri și s-a ocupat integral de zona wellness care cuprinde următoarele componente: saună, hamam, jacuzzi, două mese de masaj, grădină privată, cinci cabine pentru tratamente faciale și masaje, două cabine duble pentru tratamente faciale și masaje, un bar de exfoliere, o încăpere pentru hidroterapie, un coafor spa, un spa lounge și un spațiu pentru pedichiură spa.

Complexul inaugurează și o idee inovatoare de „spa în spa”, adică o zonă privată de relaxare cu două mese de masaj, jacuzzi, saună, hamam și o grădină intimă în care clienții se pot destinde între terapii.

 

Un concept inovator de cazare: suita spa

 

La Coquillade include și conceptul inedit de „suite spa” dotate cu tehnologie de ultimă oră și facilități de relaxare care satisfac până și cele mai pretențioase gusturi. Șapte la număr, suitele dispun toate de terase sau grădini private și – în funcție de tipul lor – veți regăsi diverse elemente în interior: saune, jaccuzi, piscine whirlpool sau hamam pentru două persoane. Decorul suitelor se bazează pe o paletă de culori pale, scoase în evidență prin accente moderne și minimaliste. Există patru suite „top”, cuprinzând câte 60 de metri pătrați fiecare, o terasă privată și o piscină whirlpool „Blue Moon”. În cele două suite deluxe veți fi răsfățați cu jacuzzi exterior, hamam pentru două persoane, grădină și terasă private, dar și o piscină whirlpool „Sundeck”, în timp ce suita deluxe vă oferă privilegiul de a avea o piscină doar pentru dumneavoastră.  

 

WELLNESS LAGHETTO
Str. Drumul Osiei nr. 53-55, București
Tel.:+40.21.493.40.78
Fax: +40.21.493.40.79
Email: info@piscinelaghetto.com.ro
Web: www.piscinelaghetto.com.ro

De: SpaMagazin | 22 Dec 2015

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.