Iaki Spa, un reper pentru litoralul românesc

Iaki Spa, un reper pentru litoralul românescÎn conştiinţa consumatorilor de turism premium din România, dar şi al profesioniştilor din ospitalitate, Iaki este asimilat cu bunul-gust, rafinamentul şi serviciile de calitate, puse în valoare de o localizare de excepţie în staţiunea Mamaia – central, la câteva zeci de metri de plajă. În ultimii ani, se accentuează însă şi componenta Spa a hotelului (conturată încă din anii de început ai relansării sub brandul Iaki) şi adusă în prezent la stadiu de asset, în cadrul unui concept amplu, individualizat.

Iaki este legat în mod firesc de marele fotbalist Gheorghe Hagi, care a cumpărat vechiul hotel Bucureşti în 1999 şi l-a supus unui amplu proces de renovare, astfel încât pe 4 iulie 2001 pe harta staţiunii Mamaia se adăuga o nouă locaţie de patru stele. Intervenţii au avut loc şi ulterior, astfel că în anul 2009 se finalizau alte lucrări de extindere şi modernizare ale hotelului, efectuate pentru a mări capacitatea de cazare (un plus de 25 de camere), funcţionalitatea (sălile de conferinţe) şi calitatea spaţiilor. Practic, Iaki a fost optimizat continuu pentru a rămâne unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul românesc. Poziţia privilegiată, cu vedere atât spre mare, cât şi spre Lacul Siutghiol, arhitectura retro, modernizările bine gândite care au respectat specificul staţiunii şi targetul au dat practic tonul pentru celelalte hoteluri din Mamaia care au ţintit segmentul de lux.

Componenta Spa

Conform viziunii iniţiale, un centru Spa exista încă din 2002, dar ceea ce putem admira în prezent este rezultatul unei investiţii importante din perioada ianuarie – mai 2012, în urma căreia hotelul a deschis sezonul estival de anul trecut cu inaugurarea noului Iaki Spa, un proiect modern de la design şi finisaje până la echipamentele şi procedurile practicate aici. Din iunie 2012, alături de facilităţile Spa / wellness existente anterior (piscina interioară semiolimpică încălzită, saună umedă şi uscată, jacuzzi, aquagym, fitness şi aerobic), oaspeţii au putut beneficia de duş emoţional, duş cervical, duş Vichy, spinning şi numeroase tipuri de masaje, tratamente corporale, ritualuri şi pachete complete. Acestea au fost puse la dispoziţie într-o ambianţă superbă, în care tonurile calde de bej-cafeniu şi design-ul minimalist creează un decor ideal pentru relaxare. Totul a fost gândit, ca şi până acum, pentru segmentul premium, eventual pentru ocazii speciale sau evenimente corporate, iar unele tratamente pot fi incluse în gama de lux, pentru un public exclusivist. În concept este inclus şi salonul de înfrumuseţare Beauty Salon Iaki, destinat aceluiaşi exigent public ţintă.
Astfel, în cadrul Iaki Spa sunt abordate o multitudine de tipuri de masaj: de relaxare, anticelulitic, sportiv, „la 4 mâini”, în cuplu, cu pietre vulcanice, masaj Candle Oil, Wine Pinda, reflexoterapie, masaj facial, masajul scalpului, al spatelui, terapie prin hidromasaj şi cu duş Vichy. Procedurile sunt destinate celor care vin în vacanţă, cu familia sau individual, participanţilor la evenimente private, corporate, sportive sau de altă natură, dar şi localnicilor care doresc să beneficieze de pachete complete pe care nu le pot găsi în aceleaşi condiţii pe plan local. Dovedind flexibilitate şi având la dispoziţie o bază materială elaborată, pachetele sunt concepute atât pe termen scurt, pentru cei care petrec doar un sejur la mare, cât şi pe termen lung, pentru cei care fac din această destinaţie un reper în preocupările privind relaxarea şi sănătatea.

Câteva proceduri, tratamente şi ritualuri eclusiviste

  • Le Palais des Reines” - sunt bazate pe o linie de produse orientale obţinute din cele mai pure elemente, cunoscute pentru proprietăţile lor hidratante, vitalizante şi anti-îmbătrânire: ulei de argan, smochine sălbatice, săpun negru, santal, vanilie, monoi, iasomie, aur, ambră.
  • Bride to Be” – este cel mai potrivit cadou oferit unei viitoare mirese, un moment de relaxare care include tratament facial, ritual corporal, manichiură şi pedichiură, având menirea de a transforma orice viitoare mireasă într-o femeie relaxată şi strălucitoare.
  • Top to Toe” – este o combinaţie de proceduri destinate relaxării şi înfrumuseţării ”din cap până în picioare” ce cuprinde masaj facial, masaj de relaxare, manichiură şi pedichiură.
  • Deluxe Spa” – este o combinaţie perfectă de produse ce ascund vechile mistere ale naturii: colagenul extras din caviar, biopeptide, complexe vitaminice şi minerale antioxidante destinate unor terapii eficiente anti-aging şi de menţinere a frumuseţii.
  • Ceremony of Gold” – reflectă lumina cu o adiere de lux suprem. Foiţele de aur au o acţiune echilibrantă asupra proprietăţilor electrice ale corpului, balansând în mod evident energia interioară şi confortul organismului. Aurul pur, vitamina C şi tetrapeptidul imunizează pielea şi au un excelent efect în reducerea ridurilor.
  • Repagen Noir – a fost creat pe baza celor mai recente şi surprinzătoare investigaţii în combaterea îmbătrânirii pielii, care printr-o tehnologie de elită combină extractul de caviar, antioxidantul perfect ce oxigenează şi tonifică pielea, celulele stem, extrasele din struguri ce întârzie pierderea vitalităţii celulelor esenţiale şi hematia care stimulează sinteza colagenului şi regenerează celulele.

Conceptul Iaki este deci unul complex, în care, pe lângă cele 122 de spaţii de cazare (244 de locuri) dotate cu generozitate şi bun-gust, sunt incluse 2 piscine exterioare, teren de fotbal, 3 restaurante, Piano Bar, mai multe săli de conferinţe de diferite capacităţi, cofetărie / patiserie, parcare, curăţătorie şi spălătorie, mini-club pentru copii şi altele. De asemenea, sezonul cald este marcat de seri speciale: cocktailuri de socializare, seri tematice, evenimente mondene etc.. Se poate spune astfel că Iaki este mai mult decât un hotel cu dotări de excepţie – este o stare de spirit, un punct de întâlnire al ideilor despre ospitalitatea leisure de înalt rafinament, pe litoralul românesc.

Hotel Iaki
Telefon: 0241 831 025
Mobil: 0735 405 986
Fax: 0241 831 169
E-mail: reception@iaki.ro
www.iaki.ro

De: SpaMagazin | 25 Aug 2013

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.