Între emoție și tehnică impecabilă

Wellness Laghetto este o companie multinațională italiană, care activează în domeniul piscinelor și centrelor wellness de la începutul anilor 1970, devenind renumită în întreaga lume ca lider în domeniu.

Wellness Laghetto

Wellness Laghetto a ajuns astfel, în 40 de ani de activitate, la o experiență specifică în domeniul consultanței, proiectării și realizării structurilor pentru wellness (piscine, Spa, terme, centre de relaxare și beauty farm), cu o conotație foarte puternică legată de designul și  stilul italian, realizând proiecte care au ca scop trăirea experiențelor senzoriale, memorabile și emoționale. Imaginea personalizată, exclusivistă și rafinată a produsului specific italian, pe care Wellness Laghetto îl creează  în propriile ateliere, pune întotdeauna la baza proiectului viitoarea gestionare a structurilor proiectate.

Plecând de la aceste principii, compania Wellness Laghetto proiectează și realizează produse și servicii Spa la cheie, într¬-un flux de lucru specific, configurat după cum urmează:
 1. Consultanță
 2. Spa concept;
 3. Plan de afaceri;
 4. Design interior;
 5. Proiect de execuție;
 6. Producție și instalare de: piscine, echipamente Spa, fitness, mobilier și o gamă variată de instalații tehnice;
 7. Proiect de management;
 8. Anteprenoriat general;
 9. Spa management & training.

Produse Laghetto

Wellness Laghetto proiectează și realizează: saune, bio-saune, cabine de aburi, hammam-uri, cabine de sare, dușuri emoționale, trasee wellness,  cabine thunder, cabine de gheață, băi romane, caldarium, frigidarium, thalasso, kneipp, grote de piatră, camere de relaxare, piscine rezidențiale, whirpools, piscine de relaxare, piscine de înot inclusiv piscine olimpice pentru concursuri sportive, piscine terapeutice pentru reabilitare, piscine de cristal și șezlonguri de relaxare.


LAGHETTO este furnizorul nr. 1 de soluții SPA la cheie. Printre serviciile noastre de la A la Z se numără consultanța, studiile de piață, designul arhitectural, produsele SPA personalizate, furnizarea de tehnologii, respectiv managementul operațional.
Caracterizată fiind de o experiență de peste 40 de ani în domeniu, compania LAGHETTO oferă un produs finit complex și multidimensional, care s-a dovedit  a fi de un real folos atât pentru dezvoltatorii SPA internaționali, cât și pentru operatorii hotelieri și wellness. Serviciile LAGHETTO acoperă părțile de concept, design, implementare, marketing și gestionare a unor centre SPA profitabile.

Filozofia LAGHETTO se bazează pe armonia dintre trup și spirit și crearea unor spații care să întruchipeze această mentalitate. Facilitățile și obiectele furnizate trebuie să stârnească emoții ieșite din comun și să se transforme ulterior în experiențe senzoriale memorabile; aceasta din urmă este o condiție esențială pentru fidelizarea clienților.
La baza fiecărui proiect stă însă eficiența gestionării spațiului creat. În acest sens, LAGHETTO vine în ajutor cu servicii de management și consultanță pentru afacerea dumneavoastră. Ne preocupă constant eficientizarea spațiului și materialelor folosite, logistica și alocarea optimă a resurselor. Așadar, îmbinăm estetica spațiului cu caracterul său practic, pentru a da naștere unor centre wellness funcționale și totodată spectaculoase
.

NUMERE SEMNIFICATIVE

1. Excelență:
 • 230.000 de piscine produse de Grupul Laghetto și vândute în toată lumea;
 • 33 x 90 m - cea mai mare piscină realizată de Grupul Laghetto; 
 • în 2012, Laghetto a realizat cea mai mare piscină din România, în București - zona Militari;
 • peste 100 de țări din lume unde puteți găsi produse cu marca Laghetto;
 • 750 de revânzători, agenți și profesioniști care distribuie produse Laghetto; 
 • 150 de centre wellness realizate în întreaga lume; 
 • 6.000 mp – cel mai mare centru fitness si wellness din Romania: Stejarii Country Club;
 • 3.500 mp – cel mai mare centru termal din România: Premier Palace București; 
 • În 2010 Laghetto Group a realizat o piscină olimpică cu dimensiunile 50 m x 25 m x 2 m în Paris, pentru Federația Franceză de Natație, cu tehnologia Bluespring Sport: o piscină în întregime din inox, cu bazin de compensare integrat, unică în lume; 
 2.  Proiectare:  Piscine Laghetto poate oferi soluții pentru spații de


De: SpaMagazin | 4 Aug 2014

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.