TERAPII NOI LA IAKI SPA

Terapii Iaky Spa

Începând din acest sezon, IAKI Spa, singurul centru complet de relaxare și întreținere din Constanța dedicat restabilirii frumuseții și echilibrului, propune oaspeților săi terapii revoluționare, ritualuri senzoriale și tratamente de ultimă generație într-o atmosferă intimă și fascinantă generată de aromele seducătoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză și muzica inspirațională.

IYASHI DÔME

În premieră, IAKI Spa a inclus în meniul său terapiile cu IYASHI DÔME, un concept care are la bază razele infraroșii lungi de origine organică, reprezentând modul cel mai eficient și satisfăcător de a optimiza și a echilibra starea de bine a organismului. IYASHI DÔME folosește o tehnologie revoluționară ce face posibilă PURIFICAREA, REGENERAREA ȘI SLĂBIREA prin echilibrarea organismului din interior.

Inspirată de o formă tradițională de detoxifiere din Japonia - Suna Ryoho, o ședință IYASHI DÔME de 30 de minute produce o transpirație abundentă, echivalentă parcurgerii distanței de 20 de kilometri, însă fără efecte secundare nedorite: producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanentă a corpului. În timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1.200 mililitri de apă, iar această transpirație este atât de profundă, încât va elimina și metalele grele din organism.

O ședință IYASHI DÔME asigură de asemenea arderea a până la 600 kilocalorii. În plus, căldura pătrunde până la 40 milimetri sub piele, stimulând circulația sângelui, care induce răspândirea căldurii în întregul organism. Pielea este astfel profund purificată și tonifiată.
Echilibrarea organismului din interior, acțiunea detensionantă asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă și susținerea eficientă a metabolismului au făcut ca acest program să fie foarte apreciat și de către sportivi.

Purify your Body

Dacă îți iubești corpul și ai grijă de el, alege pachetul de cazare Purify your Body!
Pachetul include:
 • 2 nopți de cazare cu mic dejun;
 • Acces la IAKI Spa pentru: piscină interioară, saună, Jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical;
 • Terapii Spa:
  -    O ședință IYASHI DÔME de 30 de minute, ce produce o transpirație abundentă echivalentă parcurgerii distanței de 20 de km, însă fără efecte secundare nedorite, în timpul unei ședințe corpul eliminând până la 1.200 ml de apă;
  -    Un masaj de drenaj limfatic, ce asigură o curăţare şi o regenerare profundă a organismului - de aceea, se recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere, pentru un rezultat optim.
TARIF: 1.240 lei / 2 persoane / pachet

Mențiuni:
 • Oferta este valabilă în perioada 1.09 – 10.10.2015
 • 10% reducere pentru rezervările realizate până la 01.09.2015
 • Supliment: vedere la mare - GRATUIT, în limita locurilor disponibile
TARIF: 1.140 LEI / 2 persoane / pachet
 • Oferta este valabilă în perioada 11.10 – 30.12.2015
 • Supliment: vedere la mare - GRATUIT, în limita locurilor disponibile

TRATAMENT SEMNĂTURĂ: VOYAGE D’HARMONIE

Iaki Spa recomandă oaspeților săi un nou tratament semnătură: Voyage d'Harmonie - un ritual complet, holistic, o combinație de masaj corporal cu mișcări ”lomi lomi”, masajul tălpilor și masajul scalpului. Magia și căldura mâinilor terapeutului, lumina difuză, aromele divine crează o atmosferă intimă ce oferă un sentiment profund de pace lăuntrică și stare de bine. Ritualul este efectuat cu ulei de migdale dulci, un ulei potrivit oricărui tip de piele ce are, pe lângă multitudinea de beneficii cunoscute, și rolul de a o catifela și hidrata în profunzime; acesta este îmbogățit cu uleiuri de iasomie, trandafir sau vanilie, renumite pentru proprietățile lor antidepresive, calmante, destresante, de prevenire a migrenelor și neurotonice. O experiență desăvârșită a simțurilor, o călătorie senzorială ce are ca destinație finală un organism relaxat, răsfățat, detensionat și armonizat. Durata este de 90 de minute.

Iaki Spa
Tel.: 0241 / 931 192
E-mail: spa@iaki.ro
Web: www.iaki.ro

De: SpaMagazin | 7 Sep 2015

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.