Wellness pentru toate simțurile

Produse pentru aromaterapie

Fie că este vorba despre saună, baie de aburi, jacuzzi sau dușuri emoționale, beneficiile acestora în combinație cu aromaterapia sunt numeroase.

Sauna e un loc de relaxare și răsfăț nu doar pentru corp, ci și pentru simțul olfactiv și creier. Aromele care însoțesc sauna au un scop relaxant, fiind benefice și pentru sănătate, mai ales pentru căile respiratorii. Schimbarea dintre temperaturile joase și cele calde relaxează musculatura și stimulează circulația sângelui și metabolismul. În plus, o sesiune de saună consolidează sistemul imunitar și catifelează pielea, ajutând de asemenea organismul să elimine toxine. Beneficiile băilor cu aburi asupra corpului și minții sunt cunoscute încă de pe vremea romanilor, acestea fiind alternativa ușoară la sauna clasică, mai caldă și uscată.

Cu ajutorul sistemelor de dozare a aromelor, la efectele pozitive asupra sănătății ale băilor de aburi se adaugă beneficiile anumitor parfumuri fascinante.

Jacuzzi-ulfolosește o tehnică sofisticată: prin intermediul unor jeturi și al apei calde se masează corpul într-un mod controlat, asigurând  astfel o relaxare profundă. Integrarea aromaterapiei în acest proces duce relaxarea la un alt nivel. 

Dușurile emoționale se găsesc din ce în ce mai mult în facilitățile de wellness publice și private, fiind foarte utile pentru a răcori corpul după saună și pentru a ajuta sistemul vascular să revină la stadiul inițial. Acest tip de duș acționează ca un masaj tonic și profund. Combinate cu aromele Lacoform, disponibile într-o gamă variată, beneficiile sunt multiple.

 

Obținute din uleiuri esențiale naturale de plante, aromele Lacoform intensifică senzația de relaxare. Creată special pentru segmentul Wellness și testată în laboratoarele Chemoform, gama de arome Lacoform vă invită să vă răsfățați într-o lume a relaxării. Produsele îmbunătățesc experiența orelor de relaxare în spa-ul, sauna sau centrul dumneavoastră wellness, oferindu-vă o varietate olfactivă deosebită. Dulceața fructelor, mirosul alpin, prospeţimea mentei sau lejeritatea buchetelor florale, fiecare poartă utilizatorii într-un paradis al relaxării.

Chemoform România a fost înființată în 1999, prin parteneriat mixt romano-german, și asigură distribuția unei game largi de produse chimice și echipamente de tratare pentru piscine, spa-uri și saune, având ca furnizor cel mai mare producător german din domeniu,Chemoform AG. Datorită profesionalismului echipei autohtone și parteriatului cu producătorul german, Chemoform România este recunoscută pentru operativitatea livrărilor, calitatea produselor, inovație și capacitatea de a-și consilia clienții.

Chemoform România
Soseaua Pipera Tunari nr. 2 A, jud. Ilfov
E-mail: office@chemoform.ro
Tel.: 021 242 05 94
Mobil: 0730 032 039
Web: www.chemoform.ro


De: SpaMagazin | 15 Noi 2017

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Completati cel putin campurile obligatorii.